NaslovnicaVijesti"Mislio sam da će on postati novi Iniesta, ali je daleko od...

“Mislio sam da će on postati novi Iniesta, ali je daleko od tog nivoa”

Bivši francuski reprezentativac i osvajač Svjetskog i Europskog prvenstva Christophe Dugarry izjavio je kako je vezni igrač Paris Saint-Germaina Marco Verratti daleko od Iniestinog nivoa.

Dugarry otkrio koja zvijezda nikad neće biti poput Inieste

24-godišnji Talijan je ovog ljeta bio povezivan sa prelaskom u Barcelonu, ali do transfera nije došlo, te je na kraju potpisao novi ugovor sa ‘Parižanima’.

Dugarry, koji je dres katalonskog kluba nosio jednu sezonu u svojoj karijeri, vjeruje kako je pred zvijezdom PSG-a dug put da dostigne nivo Andresa Inieste.

“Mislio sam da će Verratti postati novi Andres Iniesta, ali sada je daleko od tog nivoa”, rekao je bivši napadač za RMC Sport.

“Neću ga suditi po izdanju protiv Montpelliera, jer je teren bio katastrofalan, ali on bi trebao biti vođa nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića, a to nije slučaj.”

“Izgubio se u svojim izjavama. Možda je se umislio pa pomislio da može otići u Barcelonu i raditi što mu volja.”

“Također, mediji u Italiji ga kritikuju. Vidio sam kako Gazzetta dello Sport piše koliko loše igra za reprezentaciju. Imam dosta sumnji u njega, iako bih stvarno želio da sam u krvu. Zabrinut sam što shvaća svoj posao na pogrešan način.”

[su_bonus]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!