NaslovnicaVijestiCARLOS TEVEZ OTKRIO: Evo koja je najveća razlika između Lionela Messija i...

CARLOS TEVEZ OTKRIO: Evo koja je najveća razlika između Lionela Messija i Cristiana Ronalda na treninzima!

Mali broj igrača je imao priliku nastupati u istom timu sa dvije najveće zvijezde današnjeg nogometa, Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom, a Carlos Tevez je jedan od njih.

Ronaldo trenirao više od MessijaNakon što je dijelio svlačionicu sa Cristianom Ronaldom u Manchester Unitedu, te sa Lionelom Messijem u reprezentaciji Argentine, on je dao zanimljiv intervju u kojem je otkrio glavne razlike u njihovom načinu ponašanja i treniranja.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

U intervjuu za peruanske novine Depor, napadač Boce Juniors je rekao: “Lionela Messija nikad nisam vidio u teretani. Nikad ga nisam vidio kako radi tehničke vježbe. Sve je bilo prirodno za njega, ali je trenirao izvođenje penala. U početku ih nije izvodio uopšte, ali sada šutira uvijek u gornje uglove.”

S druge strane, 34-godišnjak je priznao kako je Ronaldo bio skoro opsjednut teretanom i napretkom u svim segmentima: “Cristiano Ronaldo je uvijek išao u teretanu nakon treninga, za njega je to bila opsesija, želio je biti najbolji u svemu, uvijek je dolazio ranije na treninge. Kada bi trening bio zakazan u devet ujutro, stigao bih u osam i on je već bio tamo, na terenu.”

Zatim je dodao kako je jednom prilikom pokušao doći prije njega na trening: “Čak i kad bih stigao u 7:30 on bi već započeo trening. Počeo sam se pitati ‘kako da ga se riješim’, tako da sam jednog dana stigao u šest, ali on je i tada bio tamo, pospan, ali je već trenirao.” Nakon što je završio avanturu u Europi, gdje je nastupao za Manchester United, Manchester City, i Juventus, Tevez se konačno vratio u Argentinu, gdje trenutno nastupa za klub u kojem je započeo karijeru, Bocu Juniors, u čijem dresu je prošle sezone postigao šest golova i podijelio dvije asistencije na 17 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!