NaslovnicaVijestiKlopp dovodi veliko pojačanje u Liverpool: Igrač će nositi dres s brojem...

Klopp dovodi veliko pojačanje u Liverpool: Igrač će nositi dres s brojem 10

Fabrizio Romano javlja da otac i agent argentinskog veznjaka Alexisa Mac Allistera stižu danas u Englesku s ciljem postizanja konačnog dogovora o njegovom transferu u Liverpool.

“Očekuje se da će posao biti dovršen sljedeći tjedan, a njegov će otac uskoro biti u Engleskoj kako bi sve obavio”, napisao je Romano.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Očekuje se da bi Liverpool za usluge ovog argentinskog nogometaša mogao platiti između 50 i 60 milijuna eura, te da će Mac Allister nositi dres s brojem 10, kojeg je ranije nosio Sadio Mane.

Također se navodi da bi Mac Allister mogao zarađivati ​​150.000 funti tjedno u Liverpoolu, a nema sumnje da će on biti veliko pojačanje za momčad Jurgena Kloppa i tip je igrača koji je Redsima jako nedostajao prošle sezone.

Ovaj igrač je započeo svoju karijeru u redovima Argentinos Juniorsa, da bi 2019. godine prešao u Brighton. Također je proveo neko vrijeme na posudbi u Boci.

Tijekom svog boravka u Brightonu, upisao je 112 nastupa, postigao 20 golova i zabilježio devet asistencija. S reprezentacijom Argentine osvojio je Svjetsko prvenstvo u Kataru i bio jedan od najboljih igrača Gaučosa u njihovom pohodu ka naslovu svjetskog prvaka.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!