NaslovnicaVijestiModrić nakon golčine: Zidane mi je rekao da više pucam!

Modrić nakon golčine: Zidane mi je rekao da više pucam!

Luka Modrić je sinoć svom Real Madridu donio pobjedu sa fantastičnim golom.

Zidane mi je rekao

Modrić je nakon utakmice rekao kako momčad može još više napredovati napadači i odbranbeno, ali da se ekipa osjeća puno bolje i fizički.

“Ne možemo svaku utakmici dobiti sa 5 ili 6 razlike, posebno ne u gostima. Nije lako igrati u gostima, imali smo dosta prilika koje nismo zabili, ali ipak na kraju smo osvojili tri boda”, kazao je Luka Modrić, te nastavio:

“Ja se osjećam dobro, puno bolje se fizički osjećam, a kada je tako mogu uraditi sve što trener traži od mene. Najbolji trenuci u karijeri? Ne znam, ići ću utakmicu po utakmicu.”

Nakon toga Luka Modrić je novinarima iz Španije otkrio kako mu je Zidane rekao da više šutira: “Trener mi je prije utakmice rekao kako treba više da šutiram.”

Luka Modrić (Zadar, 9. rujna 1985.), hrvatski je profesionalni nogometaš i hrvatski nogometni reprezentativac koji trenutačno igra za španjolski nogometni klub Real Madrid. Većinom igra kao razigravač na poziciji navalnog veznog ili na poziciji lijevog krila.[2]

Nogometnu karijeru započeo je u mlađim uzrastima NK Zadra, da bi 2000. godine prešao u NK Dinamo gdje je, preko posudbi u Zrinjskom iz Mostara i Interu iz Zaprešića, izborio mjesto u prvih jedanaest zagrebačkih plavih. Sa Dinamom je uzastopce osvojio tri naslova državnoga prvaka (2006., 2007. i 2008.) te dva naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa (2007. i 2008.). Tomu je pridodao i jedan osvojeni Superkup iz 2006. godine. Također je dobitnik godišnje nagrade Sportskih novostiju za najboljeg igrača Prve hrvatske nogometne lige, koja mu je dodijeljena 2008. godine. Dobitnik je i nagrade za najveću nadu hrvatskoga nogometa koju mu je 21. prosinca 2004. godine dodijelio Večernji list

15. svibnja 2008. godine prodan je engleskom prvoligašu Tottenham Hotspuru za 16,5 milijuna funti, čime je izjednačio rekordni iznos koji je klub prethodno platio za napadača Darrena Benta. Iako u početku nije bilježio dobru natjecateljsku formu, po dolasku novog menadžera na klupu Tottenhama, Harryja Redknappa, Modrić je postao ključni igrač svoje momčadi. Prvi značajan uspjeh s londonskim klubom napravio je već u svojoj prvoj sezoni kada je Tottenham izgubio finalnu utakmicu engleskog Liga kupa od Chelseaja nakon izvođenja jedanaesteraca.

Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nastupio je na Svjetskom prvenstvu 2006. godine u Njemačkoj, na Europskom prvenstvu 2008. godine u Austriji i Švicarskoj te na Europskom prvenstvu 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. Odličnim je igrama u dresu nacionalne vrste zaslužio epitet najvažnijeg igrača tadašnjega izbornika Slavena Bilića.

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!