NaslovnicaVijestiModrić nakon osvajanja naslova prvaka Europe: Ovaj trofej je poseban!

Modrić nakon osvajanja naslova prvaka Europe: Ovaj trofej je poseban!

Veznjak Reala Luka Modrić iznio je svoje utiske o finalu nakon što je njegov tim odbranio titulu prvaka Europe, osvojivši 12. naslov u povijesti kluba, a on treći put u svojoj karijeri.

prvaka Europe

“Presretan sam, zaslužili smo ovo. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu posebno u drugom poluvremenu gdje Juventusu nismo više dopuštali da igra kao u prvom prvom poluvremenu. Nakon prvog gola u prvom poluvremenu previše smo se povukli, ali smo u drugom dijelu smo izašli visoko, radili presing ne dopuštajući im da igraju. To je bilo ključno”, rekao je Modrić, prenosi agencija Hina.

Nogometaši Real Madrida osvojili su Ligu prvaka, pošto su sinoć u finalu pobijedili Juventus sa 4: 1.

Modriću je ovo treći osvojeni trofej u Ligi prvaka, nakon Lisabona 2014. i Milana 2016.

“Svaka od tri osvojene Lige prvaka je slatka, svaka titula je bila posebna, ali ova je specijalna jer ulazimo u povijest kao prva momčad koja je uspjela obraniti titulu. Ako je to netko mogao učiniti, onda je to Real Madrid”

Modrić je postao prvi hrvatski nogometaš s tri titule prvaka Europe.

Buffon odgovorio na pitanje hoće li imati još jednu priliku da osvoji Ligu prvaka

Najnoviji snimci pokazuju da Ramos nije simulirao: Drugi ugao pokazao što se zapravo desilo

Najbolje pojačanje Real Madrida u povijesti: “On bi trebao osvojiti Zlatnu loptu, a ne Cristiano Ronaldo”

“Sretan sam zbog toga. Sezona je bila fenomenalna, bila je teška, ali napokon smo osvojili to prvenstvo koje nas je mučilo već pet godina i uz to obranili titulu prvaka Europe pa mislim da je ovo jedna od najboljih sezona u povijesti kluba.”

On je asistirao Cristianu Ronaldu za treći pogodak, što mu je bila peta asistencija ove sezone u 41 odigranoj utakmici.

“Posljednjih dana smo puno vježbali na treningu povratne niske lopte jer je Juve jak na visokim loptama. Tako smo uspjeli da im damo tri gola.”

Upitan o pogotku Marija Mandžukića u 27. minuti, Modrić je pohvalio nastup hrvatskog napadača.

“Mandžukićev gol je fenomenalan, bio je to strašan pogodak. Svaka mu čast na golu i njegovoj igri, mislim da je bio jedini na razini u Juventusu, ali to je na njihovu žalost bilo premalo.”

Real Madrid je u Cardiffu osvojio dvanaesti trofej najboljeg kluba na kontinentu, a proslava u Madridu zakazana je za večeras.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!