NaslovnicaVijestiModrić otkrio što Hrvatskoj daje dodatnu motivaciju pred utakmicu sa Grčkom

Modrić otkrio što Hrvatskoj daje dodatnu motivaciju pred utakmicu sa Grčkom

Hrvatska je u četvrtak domaćin Grčkoj u prvoj utakmici dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. Glavni trener Zlatko dalić mora odlučiti hoće li Mario Mandžukić biti u prvoj postavi, dok Milan Badelj nedostaje zbog ozljede.

Modrić otkrio

“Mandžukić želi igrati, ali vidjet ćemo, ovo je samo prva utakmica, moramo ići Grčkoj za tri dana, nećemo da ga prisiljavamo, ako bude spreman igrat će. Odlučio sam kako ću zamijeniti Badelja, ali to ću zadržati za sebe. Hrvatska ima dovoljno kvalitetnih igrača, nema potrebe da stvaramo nervozu i žurimo, tražeći gol. Moramo ostati smireni, strpljivi i pametni, tražiti svoju priliku na oba krila. Predstavio sam svoje ideje igračima i moramo izbjeći pritisak”, rekao je Dalić.

>>>Najpametnija oklada za utakmicu Hrvatska – Grčka

“Ne brinem se o rekordima ili statistici, važno je samo da budemo spremni za večerašnju utakmicu, jer mi moramo pobijediti, nebitno tko je protivnik. Povijesna utakmica nas čeka i ponosni smo što je tu mnoštvo navijača da nas podupre, to nam jako puno znači, a navijači moraju ostati strpljivi, učinit ćemo sve kako bi pobijedili, a ulog je visok. Hrvatska ima kvalitetu i mora je predstaviti na terenu”, dodao je izbornik hrvatske reprezentacije.

[su_no1forfootball]

Kapetan Luka Modrić ima slične stavove.

“Ovo će biti teška borba. Hrvatska mora ostati strpljiva, baš kao što smo to učinili u Ukrajini, stvarat ćemo šanse i pokušati da ih iskoristimo, jer susreti sa Grcima obično ne daju mnogo golova, a nadam se da večeras Hrvatska hoće. Vjerujem u pozitivan rezultat, ali još uvijek postoji druga utakmica. Međutim, uvijek je lakše igrati protiv manje defanzivnih timova. Na taj način brzo dodavanje je potrebno da se stvori prostor u jedan na jedan situaciji. Pokušat ću da dam sve od sebe za reprezentaciju i ne smijem dopustiti da mi bilo kakva provokacija poremeti rimat.”, rekao je Modrić.

[su_bonus]

“Velika grčka kvaliteta je kompaktan tim, iako njihovi klubovi dokazuju kako su dobri kao pojedinci. Neki od njih će dobiti posebnu pažnju, ali ključ ostaje da bude kvalifikacija na Svjetsko prvenstvo, gdje mi pripadamo. Sada to moramo potvrditi na terenu, timski duh je visok i vjerujem u kvalitetnu izvedbu. Naši navijači će nam dati dodatnu motivaciju i jedva čekamo da utakmica počne”, zaključio je Modrić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!