NaslovnicaVijestiDVA KLJUČNA RAZLOGA: Evo zašto Ousmane Dembele nije htio otići u PSG...

DVA KLJUČNA RAZLOGA: Evo zašto Ousmane Dembele nije htio otići u PSG kao dio transfera za Neymara!

Barcelona je bila spremna da se dogovori sa PSG-om oko transfera Neymara ovog ljeta, ali sporazum nikada nije postignut.

DVA KLJUČNA RAZLOGA

Kao što je napomenuo Goal.com, napori katalonskih giganata su propali, jer su uključili Ousmane Dembelea u dogovor, dok on nije bio zainteresiran za prelazak u PSG.

Razlozi za tu odluku sada su, kako se izvješćuje, otkriveni, s obzirom da su francuski mediji objavili dva glavna razloga zbog kojeg Dembele nije želio otići u PSG.

On nije imao namjeru da napusti Barcelonu, jer je tek skoro stigao i želio je ostati, a vjeruje da bi mogao imati i veće šanse da osvoji Zlatnu loptu ako ostane na Nou Campu.

Ako su tačni, to su neki ambiciozni razlozi, alo on se ne može smatrati krivim za postavljanje svojih ciljeva, a Barcelona će se sigurno nadati da će stvoriti onu vrstu forme koja će pomoći Dembeleu da impresionira i postigne golove.

Ostaje da se vidi hoće li se situacija promijeniti ili ne, ali sigurni smo da će oni ponovo pokušati potpisati Neymara sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!