NaslovnicaVijestiModrić: Tek će od sada biti teško pobjeđivati

Modrić: Tek će od sada biti teško pobjeđivati

Hrvatski nogometaš Luka Modrić, koji je u nedjelju protiv Betisa odigrao svoju 200. utakmicu za Real Madrid, vjeruje da će u svakoj narednoj utakmici biti teško pobjeđivati. Modrić se nada da će osvojiti titulu prvaka Španjolske, u čemu nije uspio od dolaska u klub 2012. godine.

teško pobjeđivati

“Od sada će biti teško pobjeđivati, jer se svi pred kraj sezone žestoko bore za bodove. Bodovi svima trebaju pa će svaka naredna utakmica biti poput finala. To se vidjelo u La Coruni, gdje je Barcelona izgubila bodove, a to se vidjelo i u našem susretu protiv Betisa.”, rekao je Modrić.

Barcelona je u nedjelju poražena na gostovanju od Deportiva s 1:2, dok je Real Madrid s 2:1 pobijedio Betis.

U utakmici igranoj na Santiago Bernabeuu sudac je u 22. minuti propustio isključiti vratara Reala Keylora Navasa pri rezultatu 0:0. On je izvan kaznenog prostora srušio srpskog nogometaša Darka Brašanca koji je išao sam prema golu. Sudac je samo pokazao da se nastavi igra.

“Nikada nisam komentirao suce, pa neću ni sada. Svatko može imati mišljenje o čemu god želi. Treba ostaviti suce na miru, pustiti ih da rade, nema smisla stalno govoriti o njima, tome nikada nema kraja. Svaka osoba može pogriješiti, ali ne mislim da itko to radi namjerno.”, rekao je Modrić.

Real ima 62 boda i utakmicu manje, Barcelona ima 60, Sevilla 57, Atletico Madrid 52, a Villarreal 48 bodova.

“Opet smo prvi na tablici. Ovo su bila tri bitna boda, važnije od svega je da smo pobijedili, jer smo opet čelnici lige. Moramo nastaviti svojim putem, a ja se nadam da ćemo na kraju uspjeti osvojiti titulu”, rekao je Modrić.

Real je posljednju titulu u Španjolskoj osvojio 2012, a Modrić je u klub stigao tri mjeseca kasnije. Od tada je odigrao 200 utakmica za “kraljevski” klub, pa mu je predsjednik Reala Florentino Perez u nedjelju poklonio dres s brojem 200.

“Nadam se da ću odigrati još toliko, da ću osvojiti puno trofeja i donijeti radost našoj publici. Ponosan sam i sretan što sam dio ovog velikog kluba, ovaj broj odigranih utakmica znači puno.”, rekao je Modrić.

Hrvatski reprezentativac je protiv Betisa odigrao 131. prvenstveni meč za Real. Odigrao je još 46 u Ligi prvaka, 16 u Kupu kralja, tri u španjolskom Superkupu, dvije u europskom Superkupu i dvije na klupskom Svjetskom prvenstvu.

“Vjerujem da sam napredovao kao igrač i osoba. Ovdje sam svaki dan okružen velikim igračima i trenerima pa me je to učinilo većim i zrelijim na terenu i igri.”, poručio je Modrić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!