NaslovnicaVijestiModrić: Zidane više priča, a manje dira loptu

Modrić: Zidane više priča, a manje dira loptu

Od kako je Zinedine Zidane naslijedio Rafu Beniteza na trenerskoj klupi Reala Luka Modrić je u fantastičnoj formi.

Zidane više priča

Liga prvaka se vraća na male ekrane, a Luka Modrić se prisjetio rata u Hrvatskoj, te je pričao o po još nekim stvarima.

“Rat je bilo teško vrijeme. Prošao sam puno toga da bih došao do ovdje, te zbog toga ovo cijenim još više2, kazao je Luka Modrić za El Mundo.

Nakon što je Real Madrid osvojio Ligu prvaka Luka Modrić se ošišao, a Hrvat tvrdi da u slučaju da Real ove sezone osvoji Ligu prvaka da neće niti blizu doći makazama.

“Ako osvojimo Ligu prvaka, nema šanse da se ošišam. Dobro sam ubacio loptu za Ramosa, prisjetite se da sam korner prije toga nabacio veoma loše. Lopta je bila prekratka. Kada se sjetim tog finala i kada vidim fotografije, prođu me trnci”, kaže Luka, koji je pohavlio svog novog trenera.

“Imam dobar odnos sa Zidaneom. Dok je bio pomoćni trener uz Carla Ancelottija, on je više igrao s nama. Zidane sada više priča, a manje dira loptu. Ipak, svaki trenutak je s njim fantastičan.”

“Trenutno sam jako dobro. Osjećam se veoma snažno, te na sebe pazim jako puno. U Madridu su me od samog početka prihvatili i prema meni su svi bili ljubazni, te kako da ne budem sretan ovdje?”

Luka Modrić ne živi u dijelu Madrida, gdje žive ostale zvijezda kluba, on živi u mirnijem dijelu ovo grada, jer ne voli buku.

“Jednostavno, ne volim veliku gužvu. Meni se sviđa kada samo stavim kapu i ne može niko da me prepozna. Na Euru ćemo dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti koliko daleko ćemo dogurati”, kazao je Luka Modrić.

Real Madrid svoju narednu utakmicu igra protiv Rome u srijedu, a jedna zanimljivost je da Real Madrid 29 godina nije izbacio jednog talijanskog predstavnika u dvomeču Lige prvaka!

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!