NaslovnicaVijestiKatastrofalne vijesti za Dinamo. Petković će biti van terena duže nego što...

Katastrofalne vijesti za Dinamo. Petković će biti van terena duže nego što se očekivalo!

Dinamo, vodeći hrvatski nogometni klub, suočava se s izazovima u sklopu Konferencijske lige i domaćeg prvenstva, uz nedostatak svog ključnog igrača, Brune Petkovića. Ozljeda stražnjeg bedrenog mišića onemogućila je Petkovića da sudjeluje u nizu ključnih utakmica, te se sada postavlja pitanje kada će biti spreman za povratak na teren.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dinamo će se u četvrtak od 21 sat suočiti s Viktorijom Plzen u trećem kolu skupine C Konferencijske lige. No, njihov dokapetan, Bruno Petković, neće biti na raspolaganju zbog ozljede, koja će ga udaljiti sa terena sve do sredine studenog. Ova situacija predstavlja izazov za Dinamo, koji će morati pronaći način kako kompenzirati izostanak svog najboljeg napadača.

Nije samo Konferencijska liga ono što je u pitanju, već i domaća prvenstva. Dinamo će bez svog ključnog igrača igrati protiv Viktorije Plzen u oba kola skupine, ali i u važnim HNL ogledima protiv Lokomotive i Varaždina. Dodatno, Dinamo će se suočiti s osminom finala Kupa protiv Oriolika. Ovaj niz izazovnih susreta predstavlja značajan teret za klub, posebno s obzirom na izostanak Petkovića.

Dinamovi navijači se također pitaju kada će Petković ponovno biti spreman za igru. Klub se nada da će se njihov napadač oporaviti do derbija protiv Rijeke na Rujevici, zakazanog za 12. studenog. Međutim, nakon tog susreta slijedi reprezentativna stanka, tijekom koje Hrvatska ima važne kvalifikacijske utakmice protiv Latvije (18. studenog) i Armenije (21. studenog). Nažalost, trenutno je vrlo izgledno da će Petković propustiti te susrete.

Bruno Petković ozlijedio se 21. rujna na utakmici protiv Astane, a nakon toga je bio prisiljen preskočiti utakmice protiv Rudeša i Ponikva u Kupu. Nedavno se vratio na teren, igrajući 44 minuta u porazu protiv Hajduka na Poljudu, ali nažalost, ozljeda se ponovno obnovila kada je sudjelovao u utakmici protiv Turske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Petković je ušao u 63. minuti, ali je tada ponovno doživio ozljedu.

Svi ovi izazovi stavljaju Dinamo pred težak zadatak u održavanju stabilnosti i uspjeha na svim razinama natjecanja dok se nadaju brzom oporavku svog talentiranog napadača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!