NaslovnicaVijestiMoja budućnost u Manchester Unitedu nije sigurna, otkrio je Carrick

Moja budućnost u Manchester Unitedu nije sigurna, otkrio je Carrick

Moja budućnost u Manchester Unitedu nije sigurna, otkrio je Carrick. Michael Carrick priznaje da još uvijek ne zna šta će biti sa njega u Manchester Unitedu. Ponude novog ugovora još uvijek nema.

Moja budućnost u Manchester Unitedu

Ali, veznjak Engleske se nada da će se situacija riješiti do kraja sezone.

Carricku koji ima 34. godine ovog ljeta ističe ugovor na Old Traffordu i još uvijek nema nikakvih naznaka da će dobiti novi.

“Da budem iskren, ja još uvijek nisam siguran. Nisam čuo ništa, u ovom trenutku ne znam da li će mi ponuditi novi ugovor. Prilično sam smiren oko toga.”

Carrick je na Old Traffordu od dolaska iz Tottenhama za 18.6 miliona funti još od 2004. godine.

On je počeo posljednje tri utakmice u nizu za United, uključujući nedeljni derbi između dva Manchestera na Etihadu, kojeg je United dobio rezultatom od 1-0.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

“Da budem iskren to je bilo teško, pogotovo poslije teške utakmice protiv Liverpoola, ali to je stvarno smiješna stvar.”

“Zaboravite umor, uspijete izdržati do kraja. Bilo je mnogo umornih nogu, ali nisam bio jedini, tako da sam se bolje osjećao povodom toga, bio sam jako zadovoljan.”

“Ovdje sam dugo vremena, imao sam neke sjajne trenutke i volim ovaj klub.”

“To je odlično mjesto za igru. Igranje utakmica kao što su danas, drže vas u nekom entuzijazmu i imate volju da igrate duže, tako da ćemo sačekati i vidjeti šta će se dogoditi.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!