NaslovnicaVijestiMonaco pronašao zamjenu za Kyliana Mbappea

Monaco pronašao zamjenu za Kyliana Mbappea

Monaco pronašao zamjenu za Kyliana Mbappea

Kylian Mbappe je izgleda sve bliže prelasku u PSG, a to je potvrdila i vijest da je francuski tim našao zamjenu za francuskog tinejdžera. Nekadašnji nogometaš beogradskog Partizana Stevan Jovetić prešao je iz Intera u Monaco, objavio je francuski prvak. Jovetić je u novom klubu zadužio dres s brojem 10 koji je bio vlasništvo Kyliana Mbappea, što ukazuje da supertalentovani Francuz ide u Paris Saint-Germain a za astronomskih 180 milijuna eura.

monaco pronašao

Monaco, akutleni prvak Francuske je za 28-godišnjeg Crnogorca izdvojio je 11 milijuna eura prilikom transfera iz italijanskog kluba. Jovetić je prošle sezone proveo na pozajmici u Sevilli, a ni ove nije uspio da se izbori za važniju ulog u Interu, pa je odlazak bio logičan potez. Tokom karijere igrao je još za Fiorentinu i Manchester City

[su_cashout]

Jean Michael Seri objasnio zašto je propao njegov transfer u Barcelonu

SLUŽBENO: Borussia Dortmund dovela zamjenu za Ousmanea Dembelea!

Monaco je ove sezone odlično startao u francuskom prvenstvu, u prva četiri kola upisali su maksimalnih 12 bodova, a narednu utakmicu igraju protiv Nice koja je iznenađujuće loše krenula u novu sezonu. Jučer je Monaco ubjedljivo savladao Marseille sa 6-1.

Monaco je poveo već u druoj minuti pogotkom Glika, a dvadesetak minuta kasnije Falcao je postigao pogodak za 2-0. Kolumbijski napadač ponovo postiže pogodak u 34. minuti utakmice, a nešto prije kraja prvog poluvremena Diakhaby postiže gol za 4-0 pred odlazak na pauzu. U drugom poluvremenu Monaco je igrao istim tempom, Sidibe i Fabinhio postigli dva pogotka, dok je Cabella iz redova Marseilla samo ublažio poraz.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!