NaslovnicaVijestiMonchi: "Radimo na transferu igrača Barcelone..."

Monchi: “Radimo na transferu igrača Barcelone…”

Sportski direktor AS Rome potvrdio je medijima kako klub iz Rima radi na dovođenju igrača Barcelone – Aleixa Vidala. Riječ je o igraču koji je u mlađim uzrastima branio boje i Real Madrida i Barcelone te o igraču kojeg je Monchi doveo u Sevillu iz Almerije.

Jedan od najpoznatijih sportskih direktora na svijetu, lovac na talente i bivši sportski direktor Seville – Monchi, potvrdio je kako AS Roma radi na dovođenju Vidala u Rim. Desni bočni Barcelone ove se sezone i nije baš naigrao, tek 817 minuta, od čega samo 346 u okviru LaLige. Nije mu se lako nametnuti u sjajnu Barcelonu ove sezone gdje na njegovoj poziciji trener Valverde ima i Sergi Roberta i Nelsona Semeda.

[su_bet365_100_bonus]

Aleix Vidal danas ima 28 godina, a 2014. godine došao je za samo 3 milijuna eura u Sevillu. Tamo ga je doveo upravo Monchi koji kaže: “Aleix je igrač kojeg sam imao u Sevilli, on je sjajan igrač, ali on je Barcelonin.” Sevilla ga je nakon samo jedne sezone prodala u Barcelonu za 17 milijuna eura, dovoljno govori o njegovoj sjajnom napretku, ali i o tome kako je Monchi dobro prepoznao njegove kvalitete tada te na njemu dobro zaradio. Danas je na izlaznim vratima Barcelone, a dovodi ga vjerojatno ponovno Monchi.

“Radimo na transferima, ima još nekoliko dana do kraja ovog prijelaznog roka i intenzivno radimo na tome da pojačamo naš sadašnji roster.” rekao je Monchi te dodaje: “Moram naporno raditi kako bi pridobio navijače i njihovo povjerenje. Ovo što sam do sada napravio se ne računa, bitno je pronaći rješenje kojim bi pojačali Romu.”

[su_bonus]

Cijena koju Barcelona traži za svog desnog bočnog navodno je 13 milijuna eura. Ako uzmete u obzir da se u medijima pojavila priča o tome kako Roma daje 12 milijuna za Antu Ćorića koji sjedi na klupi u Dinamu i koji ima manje minuta u HNL-u nego što Vidal ima u LaLigi igrajući za Barcelonu, onda je cifra od 13 milijuna razumna cijena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!