NaslovnicaVijestiMORATA NAPUŠTA CHELSEA? Evo koja je njegova sljedeća destinacija!

MORATA NAPUŠTA CHELSEA? Evo koja je njegova sljedeća destinacija!

Morata napušta Chelsea? Evo koja je njegova sljedeća destinacija. Na zimskom prijelaznom roku Stara dama dovodi pojačanje od 60 milijuna funti! Chelseajev Alvaro Morata bi mogao biti na putu za Juventus u siječnju, dok je Španjolac prethodno igrao za talijanski tim 2014/15 i 2015/16 sezone.

Morata napušta Chelsea

Vjeruje se kako je Juventus zainteresiran za vraćanje napadača u Staru damu prema izvješći iz The Suna.

Moratina debitantska sezona sa Plavcima zasigurno nije išla onako kako su navijači očekivali, Španjolac je dobro krenuo, ali nastupi su se znatno smanjili tijekom sezone.

25-godišnji Morata se prošlog ljeta priključio Chelseaju za 60 milijuna funti, prema pisanju BBC Sporta.

Morata je postigao 11 golova u Premier ligi što nije povratak kojeg je Chelsea očeivao kada je dovodio španjolskog internacionalca za 60 milijuna funti.

Morata je sada pao u drugu postavu u Chelseaju, a novi menadžer Maurizio Sarri preferira Oliviera Girouda u napadu, dok Morata nije impresionirao nakon što je počeo prve četiri utakmice u Premier ligi ove sezone.

Moratine šanse da postane igrač prve momčadi u Chelseaju znatno su se smanjile ove sezone.

Nakon što se Morata ponovo našao u problemima i nemogućnosti da se ustali u prvu momčad, baš kao što je to bio slučaj u Madridu, odlazak bi mogao biti blagoslov, a napadač koji je postigao 27 golova za Juventus tijekom svoje dvogodišnje posudbe sa klubom sigurno će procvjetati uz zvijezde kao što su Cristiano Ronaldo i Paulo Dybala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!