NaslovnicaVijestiMorata nastavlja karijeru u Juveu

Morata nastavlja karijeru u Juveu

Napadač Juventusa Alvaro Morata odlučio je gdje će nastaviti svoju fudbalsku karijeru, Morata nastavlja karijeru u Italiji, tačnije u svom sadašnjem klubu Juventusu!

Morata nastavlja karijeru

Resized-WYCM5

Španski napadač od dolaska u Juventus pruža sjajne partije, a već nekoliko mjeseci špekuliše se da će se Morata na već u januaru vratiti u Real Madrid.

Ipak, Morata je demantovao navode medija, te je kazao da je spreman da produži svoj ugovor s Juventusom. “Nemam namjere da napuštam Torino i spreman sam da produžim ugovor sa Juventusom.

Već smo u pregovorima i sve ide kako treba”, rekao je Morata. 23-godišnji fudbaler u ovoj sezoni Serije A postigao je samo jedan gol, ali dodao je da se nalazi u dobroj formi, te da će golovi uskoro doći.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!