NaslovnicaVijestiPROVOCIRALI ŠPANCA: Morata odgovorio navijaču!

PROVOCIRALI ŠPANCA: Morata odgovorio navijaču!

Alvaro Morata je prošlo ljeto iz Reala stigao na Stamford Bridge. Napadač Chelseaja je bio na udaru kritika.

Morata odgovorio navijaču

Navijači Chelseaja nisu bili zadovoljno zbog nekoliko loših utakmica koje je odigrao Alvaro Morata, te se zbog toga Španac našao na udaru kritika. Ipak, Morata se dobro snašao u Chelseaju, te je postigao osam golova.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nakon toga, Alvaro je imao povredu, te zbog toga par utakmica nije postigao gol pa je bio u krizi, ali protiv Manchester Uniteda Morata je prekinuo tu krizu kada je postigao gol.

Poslije utakmice (Chelsea – Manchster United) on je otkrio novinarima da mu je jedan od navijač rekao da ne vrijedi ni 20 miliona, a ne 50, za koliko ga je Chelsea i doveo, te je Morata odgovorio navijaču.

“Prošle sedmice me je zaustavio jedan navijač i rekao mi da je moj agent vjerovatno Harry Potter jer ja čak ne vrijedim ni 20 miliona funti po njemu. Međutim upitao sam ga: Koliko ti vrijediš čovječe?”, rekao je Alvaro Morata, te krako dodao

[su_no1forfootball]

“Na svijetu će se uvijek naći neko ko će vas kritikovati, bez obzira na sve.”

Prije nekoliko dana Morata je za The Sun izjavio da je veoma sretan u Chelseaju, te da tu želi ostati što je moguće duže vremena.

“Želim osvojiti Premiership, jer sam osvojio već dvije titule u dvije različite zemlje. To je moj cilj. Osvojiti Premiership, i ući u historiju kao Španac koji je osvojio titulu u tri različite zemlje, rekao je Alvaro Morata za Express, te dodao:

“Ne želim napustiti Chelsea, potpuno suportno. Nadam se da ću u Chelseaju ostati što duže mogu, ako je to moguće naravno.”

“Ne bih ostvario svoj cilj u Realu, ali zahvalan sam, ja sam Madridista. Oni su me shvatili, nogometaš sam i idem dalje, dobro mi je u Chelseaju”, završio je Morata.

Morata je odigrao za Chelsea 15 utakmica, te postigao osam golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!