NaslovnicaVijestiMorata: Skoro sam potpisao za Wolfsburg

Morata: Skoro sam potpisao za Wolfsburg

Prošlo je skoro godinu dana otkako je Alvaro Morata postigao pogodak koji je izbacio njegov bivši klub Real Madrid iz Lige prvaka.

Skoro sam potpisao za Wolfsburg

Španjolac, koji je napustio Real Madrid i prešao u Juventus kako bi imao veću minutažu, utišao je navijače svog bivšeg kluba na Santiago Bernabeuu pogotkom koji je pomogao Bianconerima da prođu u finale Lige prvaka prošle sezone ukupnim rezultatom 3-1.

Sada, kad su Madriđani na putu da osvoje svoju 11. Ligu prvaka, igrat će protiv Wolfsburga u četvrtfinalu, a Morata se prisjeća vremena kad je odlučivao o svojoj sudbini.

Nekoliko dana prije nego što je odlučio da se pridruži Juventusu u ljeto 2014. godine, Morata je pregovarao i sa Wolfsburgom, koji je očajno želio dovesti Španjolca u svoje redove. Morata je otkrio da su Nijemci pokazali puno divljenja za njega i ponudili mu vrlo dobar ugovor.

Međutim, 23-godišnjak je dodao da je oldučujući faktor zbog kojeg se pridružio Juventusu je veličina kluba.

“Da, to je istina. Dva ili tri dana prije nego što sam trebao potpisati ugovor u Torinu, predsjednik Wolfsburga je stigao u Madrid.”

“Razgovarao sam s njim, zajedno sa mojim ocem, trenerom i sportskim direktorom. Iz Wolfsburga su stvarno htjeli da im se pridružim, te su mi ponudili vrlo dobar ugovor.”

“Ali, mene je više privlačila “Stara dama”, zbog povijesti, prilike igranaj u Ligi prvaka i osvajanja Scudetta. Wolfsburg bi bio odličan izbor za mene također, jer u Madridu nisam dobijao dovoljnu minutažu. Ipak, odlučio sam okušati se u velikom klubu kao što je Juventus i vidite što se dogodilo.”

Morata je od dolaska u Juventus osvojio tri trofeja, te je jedan od najboljih igrača talijanskog prvaka. Posljednjih mjeseci je povezivan sa povratkom u Real Madrid, koji ima mogućnost otkupa njegovog ugovora.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!