NaslovnicaVijestiArijan Ademi progovorio o svom povrtatku na travnjak

Arijan Ademi progovorio o svom povrtatku na travnjak

Nogometaš zagrebačkog Dinama Arijan Ademi progovorio je o svom povratku na travnjak. Ademiju je Sud za sportsku arbitražu u Lozani nedavno prepolovio suspenziju zbog dopinga, rekao je danas da će se na teren vratiti bolji i jači.

“Vratit ću se bolji i jači. Psihički ću biti nemoguće jak jer me ovo što sam prošao ojačalo. U dobrom sam fizičkom stanju, igram tenis i mali nogomet. Redovito trčim, ali nije isto kao kad si u ekipi. Poznavajući sebe, glavu i znak , malo će mi trebati da se vratim. Dovoljno će mi biti dva mjeseca kad ću moći trenirati s ekipom.”, rekao je Ademi na konferenciji za novinare u Zagrebu.

CAS je krajem ožujka smanjio kaznu Ademiju sa četiri na dvije godine, što znači da bi ekipi trebalo priključiti u kolovozu.

Ademi je bio pozitivan na doping kontroli nakon utakmice Lige prvaka protiv Arsenala u rujnu 2015. godine. Nakon što je bio pozitivan i B uzorak, Uefa je Ademiju izrekla četverogodišnju suspenziju, što je bila maksimalna kazna koju mu je komisija mogla izreći.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Dinamo i Ademi su se žalili, ali je UEFA u svibnju 2016. potvrdila četverogodišnju suspenziju.

Ademi je otkrio da je bio šokiran kada je saznao da je pao na dopingu.

>>Nogometaš Reala blizu prelaska u Chelsea!

“Ovo je bio najteži period u mom životu. Kad sam dobio poziv da sam pao na dopingu bio sam šokiran. Nisam znao kako ću bez nogometa. To je moj život, živim za nogomet ali i to je palo u drugi plan. Samo sam htio da dokažem da sam nevin.”, rekao je Ademi.

On se zahvalio svima koji su ga podržali u prethodnom razdoblju – obitelji, prijateljima, navijačima Dinama, a najviše i klubu.

“Najviše se zahvaljujem Dinamu koji mi je omogućio sve, spasio me i koji je znao da sam nevin. Klub se borio sa mnom, a mogao je raskinuti ugovor sa mnom u bilo kojem trenutku. Nisu to učinili i to govori o veličini ljudi”, rekao je Ademi.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!