NaslovnicaVijestiMourinha ismijavaju zbog izjave o Ligi Europe 2013. godine

Mourinha ismijavaju zbog izjave o Ligi Europe 2013. godine

Mourinha ismijavaju zbog izjave o Ligi Europe 2013. godine

Manchester United danas je saznao svog protivnika u polufinalu Lige Europe. Igrat će protiv španjolske Celte za plasman u finale i eventualnu kvalifikaciju u Ligu prvaka sljedeće sezone. To je odlična prilika za United da spasi lošu sezonu, pošto vjerojatno neće završiti među četiri najbolja u Premiershipu, tako da im je Liga Europe mnogo lakši način za kvalifikaciju u Ligu prvaka.

zbog izjave

Portugalski stručnjak na klupi Uniteda, Jose Mourinho prethodnih dana je rekao da je svjestan da im je lakše da se kvalifikciraju za Ligu prvaka kroz Ligu Europe, tako da je počeo prioritirati ovo europsko natjecanje uoči samog finiša Premiershipa.

Nakon što su prošli belgijski Anderelcht Mourinho je rekao da bi bilo odlično da osvoje Ligu Europe i da bi to bio savršen kraj sezone.

“Teška sezona, puno utakmica, pokušavamo izgraditi momčad, pokšavamo se vratiti našem mentalitetu, pokušavamo završiti sezonu igrajući finale europskog natjecanja. To će biti savršen kraj za United.”

Međutim, neki se sjećaju izjave Josea Mourinha iz 2013. godine kada je Chelsea osvojio Ligu Europe, a on trenirao Real Madrid i igrao Ligu prvaka. Chelsea je Ligu Europe osvojio pod palicom Rafe Beniteza.

>>Arsenal dovodi igrača iz Barçe za 30 milijuna eura

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Ne želim osvajati Ligu Europe. Bilo bi veliko razočarenje za mene da igramo Ligu Europe i da moji igrači misle da je to naš rang.”, rekao je Jose Mourinho prije četiri godine.

Nešto nakon toga, UEFA je odlučila da osvajač Lige Europe igra Ligu prvaka sljedeće sezone, ali to je isto natjecanje i dalje. Sada, nakon četiri godine riječi Josea Mourinha djeluju pomalo glupo.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!