NaslovnicaVijestiMourinho bio na utakmici Borussije Dortmund

Mourinho bio na utakmici Borussije Dortmund

Jose Mouirnho je danas bio na utakmici između Herthe i Borussije Dortmund, a pozvao ga je predsjednik Dortmunda – Watzke.

Mouirnho bio na utakmici

Jose Mouirnho se nastavio skrivati od javnosti, Portugalac je nakon odlazka iz Chelseaja rekao da neće ić na velike utakmice, jer ne želi da se neki tim povezuje sa njim.

Dan nakon otkaza Jose Mourinho se pojavio se na utakmici svojih prijatelja Karanke i Middlesbrougha, a danas se pojavio u Berlinu!

Derbi utakmica je bila između drugoplasirane i trećoplasirane, to jest između Herthe i Borussije Dortmunda, a Mourinho je bio u centru pažnje na utakmici koja se završila rezultatom 0:0.

Njemački mediji ne pišu da će Jose Mourinho preuzeti neki od njemačkih klubova, ali pišu da je Mourinho došao zbog toga da bi pogledao neke igrače kao moguća pojaćanja za svoj novi klub Manchester United.

Kako piše Bild razlog zbog koga je Watzke pozvao Mourinha je čisto prijateljski, te da nije bilo nikakvih dogovora.

“Nisam znao da će Jose doći, i nije baš u redu da Watzke sjedi sa drugim trenerom. Naravno, šalim se samo, znao sam da Mou dolazi. Ali ako iduće sedmice postane trener Borussije neće biti OK, haha”, kazao je Thomas Tuchel.


[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!