NaslovnicaVijestiMourinho 'bocnuo' Guardiolu: On je ozlijeđen, ali će sigurno igrati!

Mourinho ‘bocnuo’ Guardiolu: On je ozlijeđen, ali će sigurno igrati!

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho na prepoznatljiv ironičan način opisao je tvrdnje kolege iz rivalskog Cityja Pepa Guardiole da David Silva zbog ozljede neće igrati u derbiju, istaknuvši i da je srpski nogometaš Nemanja Matić ozlijeđen, ali da će biti u sastavu.

ozlijeđen

Dvije vodeće momčadi na tablici Premier lige ukrstiće koplja u nedjelju u gradskom derbiju, u utakmici u kojoj United ima priliku da se vrati u šampionsku utrku, a City da jednom rukom prigrli šampionski pehar, s obzirom na to da je teško očekivati da bi mogli prosuti eventualnih 11 bodova prednosti, imajući u vidu u kakvoj su formi tokom većeg dijela sezone.

[su_premierleague]

Manchester United u utorak je slavio protiv CSKA iz Moskve u poslednjem kolu Lige prvaka, nakon preokreta, golovima Lukakua i Rashforda, te sa prvog mjesta dočekuje ždrijeb u ponedjeljak.

S druge strane, Manchester City je poražen u Ukrajini od Shakhtara, doduše u kombiniranom sastavu, pošto su već ranije osigurali prvo mjesto u skupini.

Evo zbog čega nije puštena himna Lige prvaka na sinoćnjoj utakmici između Uniteda i CSKA Moskve

Liga prvaka: Koga engleski timovi mogu dobiti, koja su pravila i kada se igraju utakmice osmine finala

Transfer glasine: City sprema veliku ponudu za zvijezdu Premier lige, Walcott napušta Arsenal, Milinković-Savić na meti kluba sa Otoka

Manchesterski derbi je već “počeo” van terena, pošto su Portugalca naljutile izjave kolega, prvo Arsenea Wengera iz Arsenala pošto je pred utakmicu rekao da je Alexandre Lacazette ozlijeđen, pa ga uvrstio u startnu postavu, prije izjave Guardiole oko statusa Silve.

United je u tom susretu na Emiratesu slavio sa 3:1, a jedini pogodak za Arsenal je postigao upravo Lacazette.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Istina je da Bailly nema teorije da igra protiv Cityja, postoji šansa za Jonesa, možda će i Fellaini, Ibrahimović bi trebalo, dok je Matić ozlijeđen, ali će sigurno igrati. Michael Carrick nema šanse da se nađe na terenu. Sve ovo je istina kao za Lacazettea i Silvu”, u svom stilu izjavio je Mourinho poslije meča protiv CSKA (2: 1) u Ligi prvaka.

Prije nedjeljnog dvoboja na Old Traffordu Manchester United zaostaje osam bodova za vodećom momčadi Premier lige, Manchester Cityjem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!