NaslovnicaVijestiMourinho će biti sretan da ga proda Barceloni ukoliko bude želio otići

Mourinho će biti sretan da ga proda Barceloni ukoliko bude želio otići

Jose Mourinho je spreman prodati Daley Blinda, ako svestrani Manchester Unitedov igrač zatraži da napusti klub. Navodno je Barcelona spremna da ga poptiše, navodi se u izvješćima.

Mourinho će biti

Portugalski trener je ove sezone iskoristio nizozemskog igrača u nekoliko navrata, gdje je Blind odigrao samo tri nastupa u Premier ligi.

Blind nije započeo u ligi od kolovoza, a Ashley Young je bio preferiran za tu ulogu na lijevoj strani, dok je u petak počeo protiv Derbyja, kojeg je United dobio sa 2-0, a Blind je ostao iza Chris Smallinga, Phil Jonesa, Marcos Rojoa, Victor Lindelofa i Eric Bailyja po izboru Mourinha.

Jedna godina produljenja njegovog ugovora će biti pokrenuta kako bi se osigurala njegova vrijednost, ali Mourinho će biti sretan da ga proda, ako igrač bude zahtijevao transfer, piše ESPN.

[su_no1forfootball]

Blindov nedostatak u akciji ove sezone ga je ostavilo da propituje svoju budućnost na Old Traffordu, a Barcelona se smatra kao zainteresirana, tako da bi bivši igrač Ajaxa mogao krenuti prema izlaznim vratima.

Međutim, Nizozemac želi razmotriti svoje mogućnosti sve do kraja sezone, budući da očekuje mnogo veću minutažu pod vodstvom Jose Mourinha u drugoj polovici ove 2017/18 sezone.

[su_premierleague]

U Manchester United je došao 30. kolovoza 2014. godine za 13.8 milijuna funti. Svoj debi je napravio 13 dana nakon potpisivanja, gdje je odigrao svih 90 minuta u pobjedi protiv QPR-a na Old Traffordu (4-0), njihova prva pobjeda te sezone.

Njegov prvi gol je stigao 20. listopada, gol sa 20 metara koji je pomogao Unitedu da odigra 2-2 protiv WBA.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!