NaslovnicaVijestiDA LI JE MOGUĆE: Evo kako će Mourinho natjerati Pogbu da odbije...

DA LI JE MOGUĆE: Evo kako će Mourinho natjerati Pogbu da odbije Real Madrid i ostane u Unitedu!

Kako danas izvještavaju engleski mediji, bivši trener Manchester Uniteda Jose Mourinho mogao bi pomoći ‘Crvenim vragovima’ da zadrže jednu od najvećih zvijezda Paula Pogbu ukoliko zaista na klupi Real Madrida zamijeni Zinedinea Zidanea.

Pogba ne želi u Real Madrid zbog Mourinha

Portugalac je po mišljenju mnogih kandidat broj jedan za preuzimanje klupe ‘kraljevskog’ kluba ukoliko Zidane ponovo ode. S druge strane, Pogba je u prošlosti i sam priznao kako bi mu odlazak na Santiago Bernabeu bio ispunjenje sna, a cijelo proteklo ljeto se povezivao sa odlaskom iz Uniteda.

Međutim, on i Mourinho se nisu baš najbolje slagali tokom perioda koji je ‘posebni’ proveo na Old Traffordu, prije nego što je dobio otkaz u decembru prošle godine. Tako bivši veznjak Chelseaja Craig Burley smatra kako Francuz ne bi želio otići u Real Madrid u slučaju da tamo prije njega ode Jose.

Burley je na gostovanju u ESPN emisiji rekao: “U slučaju da Mourinho dođe u Real Madrid, Pogba ne bi tamo želio otići. Vjerovatno bi izabrao Barcelonu, ili se vratio u Juventus ili negdje drugdje. Mislim da želi otići, bez obzira na sve.”

Real Madrid je slavio samo jednom u prve četiri utakmice odigrane u La Ligi ove sezone, a prije nekoliko dana doživjeli su i jako težak poraz na gostovanju kod Paris Saint-Germaina (0-3) u okviru prvog kola grupne faze Lige prvaka. Burley je dodao kako smatra da Zidane neće još dugo izdržati na klupi: “Mislim da je Zidane pod velikim pritiskom trenutno.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!