Mourinho dovodi partnera Paulu Pogbi u veznom redu?

Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, planira dovesti partnera Paulu Pogbi u veznom redu, prema pisanjima italijanskih medija.

u veznom redu

Prema pisanju italijanskog Calciomercata Portugalac sa velikom pažnjom prati nastupe srpskog reprezentativca u dresu Lazija.

Menadžer Manchester United Jose Mourinho ove sezone sa velikom pažnjom prati nastupe srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića u Laziju i sačekaće ljeto da krene u realizaciju transfera, piše italijanski Calciomercato.

Mourinho veruje da bi novi A reprezentativac Srbije bio odličan partner Paulu Pogbi u veznom redu i dijelu terena gde bi iza njih dejstvovao Nemanja Matić.

Transfer glasine: Christian Erikssen napušta Tottenham, Guardiola dovodi pojačanje iz Španije, Darmian napušta United

Mourinho spreman poslati ponudu od 179 milijuna funti na adresu kluba iz Londona

Pored Uniteda 22-godišnjeg fudbalera posmatraju Juventus, Liverpool, Manchester City i Chelsea.

Lazio je u prošlom prelaznom roku, prema priznanju predsjednika kluba Claudija Lotita, odbio ponudu od 70 miliona evra za Milinković-Savića i poručio da je spreman da pregovara od juna 2018. godine uz cijenu od 100 miliona.

Naravno, Lazio želi da ga zadrži u svojim redovima, pa je prije šest mjeseci produžio ugovor.

Sportski direktor Igli Tare rekao je: “Teren određuje cijenu igrača. Primili smo nekoliko ponuda za njega, koje premašuju 70 milijuna eura. Produžio je ugovor prije šest mjeseci što znači da je srećan ovdje.”

Rimljani smatraju da cijena može da mu skoči poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji i nastupa za reprezentaciju Srbije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: