NaslovnicaVijestiMourinho dovodi pojačanje u obranu vrijedno 56 milijuna funti

Mourinho dovodi pojačanje u obranu vrijedno 56 milijuna funti

Mourinho dovodi pojačanje u obranu vrijedno 56 milijuna funti. Jose Mourinho će biti vrlo zaposlen čovjek u ljeto sa mnoštvom potencijalnih transfer o kojima se priča, a sada je Manchester Unitedov menadžer dobio još jedne dobre vijesti.

Mourinho dovodi

Nakon što je uspio dovesti Paula Pogbu prošlog ljeta za naknadu koja je oborila svjetski rekord, čini se da će Unitedov menadžer oboriti taj rekord ili barem stići blizu njega nakon što bude sklopio dogovor sa Anotoine Griezmannom i Atletico Madridom.

Francuska zvijezda je i dalje jako povezana sa prelaskom na Old Trafford sa Pogbom koji je navodno ključ za posredovanje ovog posla.

[su_euro_soccer_bonus]

Ali United će nastojati da dovede još igrača Atletico Madrida, točnije Jose Gimeneza. Branič navodno želi da ga potpiše klub koji je izrazio interes u njega tijekom januarskog prijelaznog roka.

22-godišnjakova frustracija i dalje raste na nedostatak mogućnosti nakon što je Diego Simeone zapeo sa uparivanjem Diego Godina i Stefana Savića.

Kao rezultat toga, Gimenez je želio krenuti dalje, te je očito u nadi da se poveže sa Portugalcem koji je postavljen za jačanje obrane. Atleticov igrač bi mogao biti idealan izbor.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Činilo se da je potpisivanje Benficinog Victor Linelofa pred kraj u siječnju, no United nije uspio završiti sve uvjete, dok je Šveđanin i dalje meta, Gimenez – koji ima 14 mjeseci preostalih u ugovoru bi se mogao dokazati kao lagan posao.

On će Uniteda koštati nevjerojatnih 56 milijuna funti koje su mu u otpusnoj klauzuli, ali Crveni đavoli su sigurni da mogu da ga dovedu i puno jeftinije.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Unitedova obrambena linija se očekuje da će biti pojačana uprkos Mourinhovom dovođenju Eric Baillyja za 30 milijuna iz Villarreala prošlog ljeta.

Sa Marcos Rojom, Phil Jonesom i Chris Smallingom, Mourniho je nestrpljiv da dovede nekoliko prioritetnih pojačanja u obranu i montira ih kao jednu od najboljih obrana u ligi i borbi za naslov sljedeće sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!