NaslovnicaVijestiMOURINHO DOVODI ZVIJEZDU CHELSEAJA: 70 milijuna funti za jednog od najboljih na...

MOURINHO DOVODI ZVIJEZDU CHELSEAJA: 70 milijuna funti za jednog od najboljih na ovoj poziciji

Igranje u Ligi prvaka bi ga moglo privući i to bi mogla biti ključna stvar za njegov transfer u Manchester United. Mourinho ga želi po svaku cijenu! Prema Don Balonu, Manchester United je zainteresiran za Chelseajevog lijevog beka, Marcosa Alonsa, budući da je budućnost Luke Shawa još uvijek neizvjesna.

Mourinho dovodi zvijezdu

Menadžer Jose Mourinho bio je povezan sa mnoštvom lijevih bekova ove sezone i mogao bi biti spreman da plati do 70 milijuna funti kako bi potvrdio potpis 27-godišnjaka.

U izvješću se navodi da Manchester United vidi Španjolca kao najboljeg lijevog beka u Premier ligi i zbog toga razmišlja o tako visokoj ponudi kako bi ga doveo na Old Trafford.

[su_bonus]

Alonso se pridružio Chelseaju iz Fiorentine 2016. godine, osvajajući naslov prvaka u svojoj prvoj sezoni.

Marcos Alonso u Chelseaju zarađuje oko 90.000 funti tjedno, a do sada je napravio 70 nastupa na svim natjecanjima i jedno je od prvih imena na timskoj listi pod vodstvom Antonio Contea.

Alonso se čini zadovoljnim u Chelseaju i nije napravio nikakve javne tvrdnje o tome da želi otići, što je loša vijest za Manchester United, iako novac može govoriti u svoje ime, dok također igranje u Ligi prvaka može privući Španjolca, jer se Chelsea nije kvalificirao za to natjecanje. Oni su završili na petom mjestu i igrat će u Europskoj ligi sljedeće sezone.

[su_premierleague]

On ima još tri godine u svom ugovoru, ali Manchester United mu može ponuditi značajan porast plaće od 90.000 funti tjedno. Don Balon kaže kako je Mourinho zatražio od Manchester Unitedovog odbora da pošalje Španjolcu ponudu koju neće moći da odbije.

Sa Ashley Youngom koji puni 33 godine i Luke Shawom koji navodno želi otići iz kluba, Crveni đavoli moraju pronaći odgovarajuću zamjenu.

Portugalski stručnjak po svaku cijenu želi dovesti Marcos Alonsa koji je bio izvanredan u Chelseaju otkako se preselio na Stamford Bridge iz Fiorentine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!