NaslovnicaVijestiMourinho ima džentlmenski dogovor sa Manchester Unitedom

Mourinho ima džentlmenski dogovor sa Manchester Unitedom

Mourinho ima džentlmenski dogovor sa Manchester Unitedom. Klub iz Premiershipa je u kontaktu sa agentom portugalskog trenera, dok traže garanciju da je bivši trener Chelseaja i dalje zagrijan za posao.

Mourinho ima džentlmenski dogovor sa Manchester Unitedom

Jose Mourinho ima džentlmenski dogovor na mjestu da preuzme klub sa Old Trafforda, navodi se u izvještaju Manchester Evening Newsa.

Izvršni potpredsjednik Ed Woodward je rekao da je kontaktirao agenta Jose Mourinha, Jorge Mendesa ubrzo nakon poraza Crvenih đavola protiv Midtjyllanda i tražio je garancije u vezi portugalčevog interesa za taj posao.

Jedan dio klupske hijerarhije, uključujući Sir Alex Fergusona, bi radije ovu ulogu dali Ryan Gigsu, ali Alexovo mišljenje ne nosi veliku težinu kod odbora, jer ga oni vide kao bivšeg trenera i ambasadora, više nego ključnu figuru koja će odlučivati velike planove za klub.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Navodno bi Jose Mourinho trebao preuzeti Manchester United na ljeto ove godine, kada se i sezona završi. Svi navijači se nadaju da će Van Gaal uspjeti završiti na jednoj od prve četiri pozicije kako bi osigurao igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Ali, uprkos tome, svi žele da Van Gaal napusti klubu Uniteda na kraju sezone, jer kako kažu da on nije za taj posao i da trebaju nastupiti velike promjene.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!