NaslovnicaVijestiMourinho ima lošiji učinak od Van Gaala i Moyesa

Mourinho ima lošiji učinak od Van Gaala i Moyesa

Jose Mourinho, menadžer Uniteda, poslije 13 odigranih kola ima ima lošiji učinak od svojih prethodnika, Van Gaala i Moyesa.

učinak

Jose Mourinho je ljetos potrošio 185 milijuna eura na pojačanja, čime je vrijednost igračkog kadra Manchester Uniteda dosegla više od pola milijarde, ali rezultata, bar zasad, nigdje nema. Nakon četvrtog uzastopnog prvenstvenog remija na “Old Trafordu”, što se nije dogodilo od 1980. godine, “đavoli” zaostaju za vodećim Chelseajem čak 11 bodova i nalaze se tek na šestoj poziciji.

Ono što još više peče portugalskog menadžera je usporedba s prethodnicima na klupi engleskog velikana, Louisom van Gaalom i Davidom Moyesom. Ostvrski mediji su iznijeli statističke podatke, po kojima je Mourinho lošiji od obojice poslije 13 odigranih kola Premier lige, pošto je ekipa osvojila samo 20 bodova. Pod vodstvom nizozemskog, odnosno škotskog stratega, imala je 22. Ovako identičan mršav učinak, United je imao na početku 1989/1990.

Na sve ove muke se nadovezalo isključenje Mourinha zbog šutiranja flašice poslije žutog kartona Paulu Pogbi, pošto je sudac smatrao da je Francuz pokušao simulirati prekršaj.

“Jose je burno reagirao, jer zbog te opomene Pogba neće moći igrati protiv West Hama u srijedu u četvrtfinalu Liga kupa. Međutim, ništa nas neće poremetiti. Svi u stručnom stožeru vjerujemo u ovaj tim i očekujem da će nam vrlo brzo krenuti” izjavio je Rui Faria, asistent Mourinha.

Manchester United će u srijedu ponovo dočekati West Ham, ovoga puta u okviru četvrtfinala Liga Kupa. U jučerašnjem duelu na Old Traffordu, “Crveni vragovi” i “Čekićari” su podijelili bodove. U sledećem kolu Premier lige United gostuje Evertonu na Goodison Parku.

manutdwhu

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!