NaslovnicaVijestiTalijanski mediji potvrdili: Mourinho dovodi tri nova pojačanja za 100 milijuna eura!...

Talijanski mediji potvrdili: Mourinho dovodi tri nova pojačanja za 100 milijuna eura! Rješava se Edina Džeke!

Calciomercarto već nekoliko tjedana piše o mogućim transferima AS Rome na ljetnom prijelaznom roku, a većinu navijača zanima oko kojih igrača će Jose Mourinho graditi svoju momčad u predstojećoj sezoni.

Talijanski mediji potvrdili

Talijanski mediji pišu kako Mourinho planira potrošiti 100 milijuna eura na tri nova pojačanja za koje vjeruje da će znatno pojačati njegovu momčad.

Glavni cilj mu je dovesti PSG-ovog napadača Maura Icardija, dok se na listi želja nalazi Granit Xhaka iz Arsenala i Filip Kostić iz Frankfurta.

Mourinho je za Icardija spreman platiti 40 milijuna eura, ali ako se to ostvari, Edin Džeko će morati napustiti tim kako bi oslobodio mjesto u budžetu za plaće. Arsenalov Xhaka i Frankfurtov Filip Kostić bi ga trebali koštati po 30 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!