NaslovnicaVijestiMourinho ima plan: Što će igrači Manchester Uniteda raditi na božićno jutro?

Mourinho ima plan: Što će igrači Manchester Uniteda raditi na božićno jutro?

Mourinho ima plan o tome što će njegovi igrači raditi na božićno jutro. Svi ljubitelji Premier lige vole božićno razdoblje, zar ne? Dok druge europske lige – radije smisleno – uzmu nekoliko tjedana pauze tijekom svečanog razdoblja, FA je odlučila nagomilati utakmica.

Mourinho ima plan

Puni set utakmica tradicionalno se igra na njihov ‘Boxing day’, prije nego što se timovi ponovo sastanu nekoliko dana kasnije.

Nogometaši su plaćeni i više nego dovoljno da bi nam ih bilo žao, ali činjenica je da oni ne mogu uživati u Božiću sa svojim obiteljima za vrijeme njihove igračke karijere.

A, s mjesec i pol preostalih do Božića, neki menadžeri su već u pripremama.

[su_euro_soccer_bonus]

To uključuje i Manchester Unitedovog menadžera Jose Mourinha, koji je odlučio što će njegovi igrači raditi 25. prosinca.

United će ugostiti Sunderland na Old Traffordu na ‘Boxing Day’, prije nego što bude igrao sa Middlesbroughom kod kuće također, dok će drugog siječnja gostovati u Londonu protiv West Hama.

Ali, nemojte se varati misleći da će portugalski stručnjak dati svojim igračima dan slobodno. Umjesto toga, prema The Sunu, on je zahtjevao da svi oni dolaze na dodatni trening na Božić ujutro.

Zatim, on će se vratiti u luksuzni hotel sa 5 zvjezdica, Lowry hotel – gdje trenutačno živi – na božićnu večeru sa svojom ženom, kćerkom i sinom. Pridružit će mu se i njegovo osoblje iz Uniteda i njihove obitelji kao, gdje će oni sigurno raspravljati o njihovoj nadolazećoj utakmici protiv David Moyesove ekipe.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Nakon obroka, igrači će tada doći u hotel u susret Mourinhu i osoblju da se pripreme za utakmicu.

Izvor iz Uniteda je za The Sun rekao: “Od svih igrača i osoblja na Carringtonu se očekuje da će biti prisutni na božićno jutro.”

“Vjerojatno ćemo reći nekoliko molitvi sa klupskim kapelanom, a zatim trenirati prije odlaska kući.”

“Mourinho je veliki obiteljski čovjek, a čuo sam da će on i osoblje da budu zajedno u hotelu.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!