NaslovnicaVijestiMourinho ipak nije bez razloga išao u Hrvatsku: Manchester United dovodi jednog...

Mourinho ipak nije bez razloga išao u Hrvatsku: Manchester United dovodi jednog od ova dva hrvatska reprezentativca

Mourinho ipak nije bez razloga išao u Hrvatsku. Inter će kako svjetski mediji navode omogućiti Marcelo Brozoviću da napusti Italiju čim njegova otpusna klauzula bude zadovoljena.

Mourinho ipak

Manchester United je prvi u redu za aktiviranje klauzule hrvatskog veznjaka Marcelo Brozovića. Jose Mourinho je bio u Zagrebu ranije ovog tjedna, gdje se sastao sa Predragom Mijatovićem, navodno kako bi osigurao ljetni transfer Brozovića i njegovog suigrača Ivana Perišića.

Prema pisanju Calcio Mercata, Perišić će koštati više od 50 milijuna funti, a Inter priprema novi veliki ugovor kako bi zadržao Perišića na San Siru.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

No, Mourinho se također raspitivao za Brozovića, dok je bio u Hrvatskoj, a Inter bi njega radije pustio nego Perišića.

Ako bude zadovoljena otpusna klauzula, talijanski divovi su spremni da ga puste kako bi ispunili UEFA-in finansijski fair Play.

Jose Mourinho je negirao da je u Hrvatsku doputovao u svrhu osiguravanja nekog transfera, a tvrdio je da je njegova posjeta zbog zadovoljstva, a ne posla.

[su_euro_soccer_bonus]

Posebni je dodao da su glavni razlozi, uživanje na suncu i susret sa prijateljima, Mijatovićem i Davor Šukerom.

On je za HNTV rekao: “Nemam skrivene razloge, samo sam došao uživati u svojim slobodnim danima i posjetiti neke svoje jako drage prijatelje Predraga Mijatovića i Davora Šukera.”

Eden Hazard rekao svojim prijateljima gdje će igrati sljedeće sezone

“Znam da svatko vjeruje da sam došao da gledam neke igrače, ali u nogometu danas ne morate putovati kako bi vidjeli neke igrače kako igraju, znam ih sve vrlo dobro.”

“Došao sam kao osoba koja želi da se opusti i uživa u lijepom vremenu, za razliku od kišnog vremena u Manchesteru…”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!