NaslovnicaVijestiMourinho jasan: Nećemo biti kao Manchester City!

Mourinho jasan: Nećemo biti kao Manchester City!

Manchester Uniteda očekuje utakmica protiv Chelseaja 13. ožujka u FA kupu. Chelsea je trenutno vodeća momčad u Premiershipu, tako da United očekuje težak zadatak, a trener ‘Crvenih đavola’, Jose Mourinho jasno je poručio: ” Nećemo biti kao Manchester City.”

nećemo biti

“Naravno, stvarno sam iznenađen da je odluka o utakmici FA kupa donešena prije ždrijeba Europske lige jer nitko ne zna gdje ćemo igrati prvu, a gdje drugu utakmicu. Zamislite da igramo protiv Chelsea u ponedjeljak, a zatim moramo putovati na utakmicu u Rusiju, Tursku ili Grčku! Zato mislim da savez svoje interese stavlja ispred interesa klubova i interesa engleskog nogometa”, smatra Jose Mourinho.

Mourinho zamjera Cityju što je protiv Chelseaja igrao sa drugom momčadi, što on neće učiniti.

“Ne mogu igrati protiv Chelseaja s drugom momčadi, kao što je to učinio Manchester City prošle godine i poslao U-21 momčad na utakmicu. Mi smo Manchester United, ne mogu to učiniti kao trener ovog kluba i ne mogu to učiniti FA kupu jer ljudi zaduženi za njega nisu ništa krivi. To natjecanje je prelijepo i ima velik povijesni značaj”, izjavio je strateg Manchester Uniteda i bocnuo gradske rivale.

“Moram tretirati navijače Manchestera i FA kup na pravi način i ne mogu na to gostovanje povesti U-21 momčad. Vjerojatno to oni i zaslužuju, ali ne mogu to učiniti”, nastavio je Mou i dodao:

“Stoga, ono što će se dogoditi je to da će se utakmice nagomilati i igrači će igrati mnogo susreta. Morat ću napraviti neke rotacije, ali neki će igrači igrati dvije utakmice za redom, pa ako se situacije kao s Mkhitarynaom ili Carrickom (ozlijedili se protiv Saint Etienna u Europskoj ligi, nap. a.) moraju dogoditi, dogodit će se”, rekao je za kraj Mourinho.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!