NaslovnicaVijestiMourinho jasan: Nećemo biti kao Manchester City!

Mourinho jasan: Nećemo biti kao Manchester City!

Manchester Uniteda očekuje utakmica protiv Chelseaja 13. ožujka u FA kupu. Chelsea je trenutno vodeća momčad u Premiershipu, tako da United očekuje težak zadatak, a trener ‘Crvenih đavola’, Jose Mourinho jasno je poručio: ” Nećemo biti kao Manchester City.”

nećemo biti

“Naravno, stvarno sam iznenađen da je odluka o utakmici FA kupa donešena prije ždrijeba Europske lige jer nitko ne zna gdje ćemo igrati prvu, a gdje drugu utakmicu. Zamislite da igramo protiv Chelsea u ponedjeljak, a zatim moramo putovati na utakmicu u Rusiju, Tursku ili Grčku! Zato mislim da savez svoje interese stavlja ispred interesa klubova i interesa engleskog nogometa”, smatra Jose Mourinho.

Mourinho zamjera Cityju što je protiv Chelseaja igrao sa drugom momčadi, što on neće učiniti.

“Ne mogu igrati protiv Chelseaja s drugom momčadi, kao što je to učinio Manchester City prošle godine i poslao U-21 momčad na utakmicu. Mi smo Manchester United, ne mogu to učiniti kao trener ovog kluba i ne mogu to učiniti FA kupu jer ljudi zaduženi za njega nisu ništa krivi. To natjecanje je prelijepo i ima velik povijesni značaj”, izjavio je strateg Manchester Uniteda i bocnuo gradske rivale.

“Moram tretirati navijače Manchestera i FA kup na pravi način i ne mogu na to gostovanje povesti U-21 momčad. Vjerojatno to oni i zaslužuju, ali ne mogu to učiniti”, nastavio je Mou i dodao:

“Stoga, ono što će se dogoditi je to da će se utakmice nagomilati i igrači će igrati mnogo susreta. Morat ću napraviti neke rotacije, ali neki će igrači igrati dvije utakmice za redom, pa ako se situacije kao s Mkhitarynaom ili Carrickom (ozlijedili se protiv Saint Etienna u Europskoj ligi, nap. a.) moraju dogoditi, dogodit će se”, rekao je za kraj Mourinho.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!