NaslovnicaVijesti"Mourinho je htio učiniti Hazarda boljim od Messija, al to je nemoguće!"

“Mourinho je htio učiniti Hazarda boljim od Messija, al to je nemoguće!”

Skaut Chelseaja Piet de Visser smatra da je Mourinho krivac za Hazardovu lošu formu dok je Portugalac bio na klupi tima ranije ove sezone, jer je stavljao preveliki pritisak na belgijskog reprezentativca pokušavajući ga učiniti boljim od Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Mourinho je htio učiniti Hazarda boljim od Messija

Hazard je bio proglašen za igrača prošle sezone, dok je njegov tim osvojio Premier ligu i Liga kup, ali ove sezone stvari su se promijenile.

25-godišnjak je postigao samo četiri gola u 38 nastupa u svim takmičenjima, a De Visser vjeruje da je krivaca za Hazardovu lošu fromu Jose Mourinho i njegov pristup.

“Eden je igrač koji je briljantan na trenutke. Mourinho je htio učiniti Hazarda boljim od Messija, al to je nemoguće”, izjavio je De Visser za engleske medije.

“Hazard nikad neće biti takav. Eden je Eden, igrač sa sjajnim individualnim akcijama, ali nikada neće postati stroj. On se također treba opustiti. Nikada ne možete takvog igrača zadužiti da nosi cijelu momčad u svakoj utakmici, da postiže gol u svakoj utakmici i da bude presudan svo vrijeme.”

“Pritisak je bio preveliki na Hazardu i to je utjecalo na nejgovu igru. Tada je krenula loša forma tima i Mourinho je izgubio konce. Hazard je iz raja otišao u pakao pod vodstvom Mourinha. To je dovelo do velikog stresa i niza povreda. Nadam se da će ga Antonio Conte tretirati drugačije.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!