NaslovnicaVijesti"Gdje ću igrati odlučujem ja, a ne on!"

“Gdje ću igrati odlučujem ja, a ne on!”

Mislim da ću ja odlučivati o tome gdje ću igrati, te da to nije posao trener, izjavio je napadač Barcelone Luis Suarez za novine iz Španije.

Ove sezone Luisu Suarezu ne ide, kao prethodnih sezona, te je postigao samo tri gola u svim natjecanjima za Barcelonu. Urugvajac tvrdi da on želi igrati na lijevom krilu, jer se na toj poziciji osjeća najkorisnji, te da to pozicija na kojoj igra nije odluka trenera.

“Mislim da trener odlično zna koja je moja pozicija na terenu, razumije me gdje se ja najbolje osjećam kada sam na terenu”, rekao je Suarez, pa nastavio:

“Igram na lijevoj stranici, jer tu vidim da mogu više napraviti, ukazuju mi se veće prilike i više prostora za igru. Tako da, trener ne određuje gdje ću igrati.”

[su_bbworld]

Luisu Suarezu fali u ekipi Neymar kako i sam kaže, te da se o krizi golova trenutno baš previše i ne brine.

“Svima u momčadi je veoma teško palo što je Neymar otišao u PSG. Bili smo više od kolega, veliki smo prijatelji, obitelj. To je razlog zbog kojeg je cijeloj momčadi teško pao odlazak Neymara iz kluba”, kaže Suarez, te nakon toga je prokomentarisao svoju trenunu formu:

“Svjestan sam da nisam ove sezone zabio mnogo golova, ali kad daš jedan onda ostali dolaze sami od sebe, ne brinem se previše oko toga.”

Unatoč transferu Neymara iz Bacelone u PSG Barcelona u La Ligi bilježi odlične rezultate te je trenutno prvoplasirana momčad, sa velikih osam bodova prednosti u odnosu na Real Madrid. Fascinantan je skor Barcelone koja u 11 odigranih utakmica ima čak deset pobjeda i jedan neodlučen rezultat. Nakon reprezentativne stanke Barcelona sljedeću utakmicu gostuje kod Leganesa 18.11. (subota).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!