NaslovnicaVijestiMourinho kreće u rekonstrukciju momčadi - veliki shopping!

Mourinho kreće u rekonstrukciju momčadi – veliki shopping!

Jose Mourinho od dolaska u United potrošio je 335 milijuna eura, a prema pisanju medija iz Engleske Mourinho planira još toliko potrošiti kako bi izgradio novu momčad Uniteda s kojom želi napasti titulu prvaka Engleske, ali i Ligu prvaka.

Nakon iznenadnog poraza Manchester Uniteda protiv Seville u osmini finala Lige prvaka pisalo se o odlasku Mourinha s klupe ‘crvenih vragova’, ali uprava je odlučila dati mu novu šanse, a on im predložio svoj novi projekt – želi graditi novu momčad Uniteda.

Razočaran najskupljim pojačanjem u povijesti Premier lige Paulom Pogbom, Mourinho želi da uprava proda Pogbu i da mu dovede neke nove igrače. Prema pisanju Marce, Real Madrid je ponovno krenuo po Davida De Gee. Pogba sigurno neće iz Uniteda za manje od 100 milijuna eura, a s obzirom na njegovu formu upitno je koliko on vrijedi danas. David De Gea također bi mogao biti oko 100 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

Mourinho želi pojačanje u obrani – Tobyja Alderweirelda, Boatenga, Marquinhosa ili Škriniara, u veznom redu želi Tonija Kroosa ili Verrattija. U napadu se spominju Willian, Douglas Costa i Gareth Bale. Ukoliko bi prodali De Geu onda bi United vjerojatno išao po Alissona. 

Kritike na račun Mourinhovog Uniteda sve su glasnije, igraju dosadan i negledljiv nogomet kažu engleski nogometni analitičari. Mourinho odgovara na način da se brani da nema dovoljno dobar sastav, a ima jedan od najskupljih sastava u povijesti nogometa. Pogba je van forme i u svađi sa trenerom, Matić je bio u velikom padu forme, sada se malo diže, a Alexis Sanchez za sada još nije odigrao dobru utakmicu u dresu Manchester Uniteda dok Lukaku nije dovoljno konstantan.

[su_bet365_app]

Mourinho ima premalo strpljenja za Rashforda koji lovu dobru formu, ali možda i najveća mana Mourinhovog Uniteda je što stalno mijenjaju formacije i sastave. S obzirom koliko se sastav mijenja iz kola u kolo – nitko ne zna što je to zapravo prvih 11 i koja je to uopće formacija.

Ukoliko želi veći uspjeh Mourinho mora imati uigranih 11, a ne da kombinira jedno kolo Roja, drugo Baillya, treće Smallinga, jedno kolo Herreru, drugo Fellaini, treće Lingarda…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!