NaslovnicaVijestiMourinho kritizirao Cristiana Ronalda zbog ponašanja u finalu Europskog prvenstva

Mourinho kritizirao Cristiana Ronalda zbog ponašanja u finalu Europskog prvenstva

Nakon što ga je ozljeda koljena spriječila da nakon uvodnog dijela meča pomogne suigračima u finalu Europskog prvenstva, Cristiano Ronaldo se odlučio za ulogu motivatora pored aut-linije. Jose Mourinho je, međutim, kritizirao svog bivšeg igrača zbog njegovih postupaka.

Mourinho

Mourinho nije prvi koji je zamjerio Ronaldu na ponašanju u presudnim trenucima finala na Stade de Franceu, pošto je prethodno to uradio i čuveni portugalski nogometaš Antonio Simoes (između ostalih), koji je rekao da su Ronaldovi postupci bili usmjereni na njegov vlastiti ego, a ne na samu pomoć timu.

“Ronaldo nije pomogao nikome svojim ponašanjem, posebno u završnim minutama finala. Bilo je 11 igrača koji su radili svoj posao na terenu, a osoba koja ih je vodila je bila trener (Fernando Santos)”, istaknuo je Mourinho.

Trener Manchester Uniteda sugerira da je Ronaldo osjetio da ništa ne može učiniti kako bi napravio nešto korisno na terenu, zbog čega nije uspio kontrolirati emocije.

“Izgubio je emotivnu kontrolu, ali to je normalno. Međutim, moje iskustvo je takvo da znam da u ovakvim trenucima, kada se važne odluke donose, igrači znaju biti izgubljeni u svojim malim svjetovima “, rekao je Mourinho.

Ronaldo je odgovorio na tvrdnje svog kritičara, nekada trenera s kojim se nije baš najbolje slagao u madridskom Realu.

1212

“Mali podsjetnik”, napisao je Ronaldo uz fotografiju postavljenu na njegovom Instagram profilu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!