NaslovnicaVijestiMourinho kupuje u Madridu

Mourinho kupuje u Madridu

Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, već pravi planove za prelazni rok narednog ljeta, a na radaru Portugalca su Atleticovi Saul Niguez i Antoine Griezmann, prema navodima medija.

Mourinho

Mourinho je imao pune ruke posla u ovom prelaznom roku, pošto je doveo četiri kapitalna pojačanja, na početku svog mandata na Old Traffordu.

“Specijalni” je doveo Erica Baillyja iz Villareala za 30 miliona funti, prije nego što je doveo Paula Pogbu, Zlatana Ibrahimovića i Henrikha Mkhitaryana, potrošivši skoro 150 miliona funti.

Prema španjolskom Fichajesu, Mourinho je već bacio oko na još dva velika pojačanja koja planira da dovede narednog ljeta.

Griezmann je navodno viđen kao dugoročna zamjena za Waynea Rooneya, čija je budućnost u Uniteda pod znakom pitanja.

Kapetan Engleske, Rooney, otkrio je da će okončati svoju reprezentativnu karijeru poslije SP 2018, ali nije poznato da li će završiti i klupsku karijeru na Old Traffordu.

Mourinho je izjavio da je veliki poštovalac Griezmannovih igračkih kvaliteta, koji je u dvije sezone u Atleticu tresao mrežu 44 puta u La Ligi, i očekuje da će se Francuz odlučiti za odlazak sa Vicente Calderona narednog ljeta.

KLADI SE
53-godišnji menadžer takođe želi da istim stopama krene i Griezmannov suigrač Saul Niguez.

Veznjak je debitovao za reprezentaciju Španjolske u maju, a u prošloj sezoni upisao je 8 golova u 34 nastupa za Atletico.

Saulova prilagodljivost u vezi i ofanzivi odgovara Mourinhu, ali klub iz Madrida je postavio otkupnu klauzulu u visini od 67 miliona funti.

I dok će teško uspjeti da osigura Saulov potpis, kladionice su već oborile koeficijente na opkladu da će Griezmann obući dres Uniteda do septembra 2017.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!