NaslovnicaVijestiMourinho: Liverpool je bio pametniji

Mourinho: Liverpool je bio pametniji

Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, izjavio je nakon remija protiv Liverpoola da je Liverpool bio pametniji, te da je nevjerojatno da su njegovoj ekipi u 21 utakmici svirali samo jedan jedanaesterac.

pametniji

“Kakva utakmica, naši navijači, kao i Liverpoolovi mogli su uživati do posljednje sekunde. Ipak, nije bila nešto super kvalitetna”, rekao je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nakon remija 1:1.

“Nismo pokazali kvalitete koje imamo, kao ni Liverpool, ali bilo je vrlo emotivno, intenzivno, agresivno, borba do zadnje sekunde.”

“Oni su bili pametniji. Znali su kako igrati nogomet i kontrolirati emocije. Znali su da će biti u problemima u posljednjim sekundama utakmice.”

“Mi smo napadali, Liverpool se branio. Vidjet ćemo što kažu kritičari. Ja sam uživao, ali naravno da sam razočaran jer nismo uzeli tri boda.”

“O sucu mogu reći da je dobro odradio posao, vjerujem i da je bio jedanaesterac. Nevjerojatno je da smo u 21 utakmicu Premier lige plus tri u Liga kupa te jednom u FA kupu dobili samo jedan jedanaesterac. To je nešto za početnike.”, zaključio je Mourinho.

“Osvojili smo jedan bod, nije to bila naša najbolja predstava. Bila je prava borba. Gubili smo 1:0, pa smo lovili rezultat, u drugom poluvremenu bila je to potpuno druga utakmica i uspjeli smo izjednačiti”, rekao je Ibrahimović te dodao:

“Napravili smo jednu grešku. U nastavku smo bili direktniji. Oni su igrali presing i tako nas natjerali na mnoge greške. Želimo dobiti svaku utakmicu da bi smanjili zaostatak za vodećima, ali moramo nastaviti ovako, pa nismo izgubili zadnjih 15 ili 16 utakmica”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!