NaslovnicaVijestiMourinho: Mi smo prvaci pogrešnih odluka

Mourinho: Mi smo prvaci pogrešnih odluka

Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, izjavio je kako ne može komentirati suđenje sa utakmice protiv West Hama, te da je njegova momčad najviše ispaštala zbog pogrešnih sudijskih odluka.

odluka

United je pobijedio West Ham s 2:0 u 20. kolu Premijer lige. West Ham već u 15. minutu meča ostao s desetoricom igrača na terenu pošto je Sofiane Feghouli zaradio crveni karton nakon starta nad Philom Jonesom. Taj detalj bitno je odredio daljnji tijek meč, a dojam je da je sudac Mike Dean oštetio West Ham.

Mata je potom doveo United u vodstvo, a pobjedu momčadi Josea Mourinha potvrdio je Zlatan Ibrahimović pogotkom iz ofsajda.

“Ne mogu komentirati crveni karton, bio sam daleko. I ja sam morao da se nosim s frustracijama zbog poništenog gola Ibrahimoviću, zbog penala protiv Crystal Palacea … Nije mi žao West Hama. Ako govorimo o suđenju, mi smo prvaci pogrešnih odluka “, rekao je Mourinho za britanske medije.

Fudbaleri Manchester Uniteda pobijedili su jučer u gostima ekipu West Hama sa 2:0. Golove za United na postigli su Mata u 46. i Zlatan Ibrahimović u 78. minutu. United je tako upisao šesti uzastopni trijumf u Premijer ligi i šesti je na tablici sa 39 bodova. West Ham, na drugoj strani, ima 22 boda i nalazi se na 13. poziciji.

United nije iskoristio brojčanu prednost u prvih 45 minuta, a na gol se čekalo sve do 63. minute kada je pogodio Mata poslije sjajne akcije, driblinga i asistencije Marcusa Rashforda. I Mata i Rashford su u igru ​​ušli na poluvremenu.

Pobjedu Uniteda potvrdio je Ibrahimović pogotkom u 78. minuti. Ander Herrera je poslao loptu u šesnaesterac, a Ibrahimović je mrežu domaće momčadi pogodio iz ofsajda, ali suci nisu reagirali.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!