NaslovnicaVijestiMourinho najavljuje: Protiv Crystal Palacea sa mladim timom ako uđemo u finale...

Mourinho najavljuje: Protiv Crystal Palacea sa mladim timom ako uđemo u finale LE

Mourinho najavljuje: Protiv Crystal Palacea sa mladim timom ako uđemo u finale LE

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho izjavio je da bi u posljednjoj utakmici u prvenstvu protiv Crystal Palacea mogao izvesti na teren mladi tim, ukoliko njegov tim bude igrao u finalu Lige Europe.

Mourinho najavljuje

United se bori za plasman u Ligu prvaka, trenutno je peti na tablici sa 65 bodova i ima bod manje od gradskog rivala Cityja na četvrtom mjestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Liverpool ima 69 bodova i na trećem je mjestu, koje osigurava izravan plasman u Ligu prvaka. Do kraja natjecanja u Premier ligi ostala su četiri kola, a United će između ostalih igrati protiv drugoplasiranog Tottenhama i šestoplasiranog Arsenala.

Ekipa Josea Mourinha ima šansu da se direktno plasira u Ligu prvaka ako osvoji Ligu Europe, gdje je stigla do polufinala. United će u četvrtak od 21:05 igrati u Vigu protiv Selte prvu polufinalnu utakmicu.

“Ako prođemo Celtu, finale je u srijedu, 24. svibnja. Mi ćemo tri dana prije toga, u nedjelju, igrati protiv Crystal Palacea, tako da ćemo eventualno finale dočekati s katastrofalnim posljedicama. Možda mogu dovedem (trenera mladog momčadi) i njegovu momčad da igraju protiv Crystal Palacea. Nadam se da Palaceu neće ta utakmica odlučivati ​​o opstanku, pošto bi bilo vrlo, vrlo loše da, ako im budu bili potrebni bodovi, mi izađemo s mladim timom”, rekao je Mourinho, prenijeli su britanski mediji.

[su_bet365__1m_spectacular]

U ekipu za duel sa Celtom vratit će se Pogba i Fellaini.

“Oni će se vratiti, pa ćemo imati nešto više opcija. Dat ćemo sve od sebe”, dodao je Mourinho.

Manchester United će u nedjelju u prvenstvu igrati derbi protiv Arsenala u Londonu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!