NaslovnicaVijestiMourinho nakon remija: Nije mi jasno ovo kod mojih igrača

Mourinho nakon remija: Nije mi jasno ovo kod mojih igrača

Jose Mourinho bio je nezadovoljan nakon remija i novog kiksa Manchester Uniteda u ovoj sezoni, koji ih još više udaljava od borbe za naslov prvaka Premier lige, iako je odigrano tek šest kola.

Klub sa Old Trafforda čeka na naslov engleskog prvaka još od odlaska Sir Alexa Fergusona, koji je danas bio na utakmici prvi put nakon pretrpljenog moždanog udara, a sa tribina je dobio velike ovacije.

Crveni vragovi su upisali prvi remi ove sezone. Fred je bio strelac za Mourinhovu ekipu u 18. minutu, i to 500. u povijesti kluba, da bi bod “Vukovima” donio Moutinho u 53. minutu.

Iako su poveli, izabranici Josea Mourinha nisu blistali i teško su stvarali prilike pred protivničkim golom, tako da su na kraju morali da se zadovolje samo bodom, nakon dvije uzastopne pobjede.

“Ovo je pravedan rezultat. Wolvesi su zaslužili bod, bili su bolji, agresivniji. Bili su i motivisaniji, a nije mi jasno zbog čega. Naša igra je bila loša, bez kreacije, dinamike. Očekivao sam više od napadača. Počeli smo slabo, dozvolili im kontrolu i pravo je čudo kako smo prvi poveli”, kazao je Mourinho.

United poslije šest kola ima osam bodova manje od prvoplasiranog Liverpoola i trenutno je šesti na tablici. U narednom kolu ga očekuje gostovanje West Hamu. Wolvesi su 10. na tablici sa devet bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!