NaslovnicaVijestiMOURINHO NAPOKON DOVODI DEFANZIVCA: Navijači ipak nisu oduševljeni ovim izborom!

MOURINHO NAPOKON DOVODI DEFANZIVCA: Navijači ipak nisu oduševljeni ovim izborom!

Za Jose Mourinha, ovaj transfer rok može se okarakterisati kao vrlo neuspješan i iznimno slab kada su u pitanju željena pojačanja.

Mourinho se obrušio

To se uglavnom odnosi na činjenicu da klub nije ispunio njegove želje i doveo mu pojačanja koja je zahtijevao. Ali barem, izgleda da bi uskoro trebalo stići pojačanje u obrani.

Prema španjolskim i engleskim, medijma, Manchester United je već dogovorio transfer Yerry Mine iz Barcelone. Prema Mundo Deportivo, samo klubovi se trebaju dogovoriti oko visine obeštećenja.

Crveni vragovi su ga spremni platiti 30 milijuna eura, Katalonci, s obzirom da u godinu dana nije baš mnogo koristitio klubu a prodaju će pubrzati i činjenica da je u klub stiglo pojačanje u srcu obrane – Clement Lenglet iz Seville.

>> FIORENTINA NA VELIKOM ISKUŠENJU: Da li će Simeone napustiti klub, astronomska ponuda stigla na adresu u Firencu

Mina je postigao tri gola na  Svjetskom prvenstvu, ali obrambeni dio njegove igre je kritičniji.

[su_bet365_100_bonus]

No, dogovor između Barcelone i Uniteda mogao pasti u vodu, ako United uspije dovesti Belgijanca Toby Alderweirelda iz Tottenhama. No, londonski klub za njega traži 80 milijuna eura, iako će klauzula sljedećeg ljeta za Belgijanca biti postavljena na samo 25 milijuna eura. Da li će to biti razlog da Tottenham Mourinho omogući veliko pojačanje, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!