NaslovnicaVijestiMOURINHO NAPOKON ODGOVORIO POGBI: Evo što je rekao Francuzu na njegove komentare...

MOURINHO NAPOKON ODGOVORIO POGBI: Evo što je rekao Francuzu na njegove komentare o tome da nije sretan u Unitedu!

Mourinho  napokon odgovorio Pogbi. Evo što je rekao Francuzu na njegove komentare o tome da nije sretan u Unitedu! Nakon dugog ljeta obilježenog napetostima medija i mnogo manje transfera kao što se prvobitno nadao, Jose Mourinhu je laknulo kada je u petak navečer čuo zviždaljku koja je svirala kraj utakmice protiv Leicester Cityja.

MOURINHO NAPOKON ODGOVORIO

Funkcionalna pobjeda od 2-1 nad Leicester Cityjem bila je dovoljna kako bi Portugalac imao start sezone kakvog je želio.

Sve se tada činilo ružičastim, sve dok neki Paul Pogba nije zapalio vatru oko Old Trafforda svojim komentarima.

Pogba je dragulj u Manchester Unitedu – na ljeto je osvojio Svjetsko prvenstvo i postao najveći imetak u Mourinhovom arsenalu.

[su_bet365_100bonus]

Pogba je nakon te utakmice protiv Leicester Cityja napravio neke komentare koji su zabrinuli sve navijače Manchester Uniteda: “Ako niste sretni, ne možete dati sve od sebe.”

Kriptično, Pogba je nastavio sa “Postoje stvari koje ne mogu reći drugačije inače ću dobiti novčanu kaznu”.

Ovaj posljednji komentar je zapažen kao znak da nije sve kako izgleda u njegovom odnosu sa menadžerom.

Sada su nastala izvješća koja su dala uvid u Mourinhove misli nakon relativno šokantnih komentara takvog ključnog igrača.

Prema Telegraphu, Mourinho je ostao zbunjen Pogbinim komentarima, osjećajući da su došli iz vedra neba i da je veznjak trebao razgovarati sa njim privatno, a ne u novinama.

[su_bet365_koeficijenti]

Dvojac je tijekom ljetnih mjeseci razmijenio neke napete komentare u medijima – prvenstveno sa Mourinhom koji je pozvao Pogbu da replicira svoju formu sa Svjetskog prvenstva u Manchesteru.

Unatoč tome, izvješća tvrde da je tijekom treninga za utakmicu protiv Leicestera Mourinho bio uvjeren da je veza bila čvrsta na terenu.

Komentari Francuza pokazuju da to nije slučaj, a Mourinho je rekao da krivi Pogbinog agenta Mino Raiolu.

Barcelona je povezana sa Pogbom, ali ostaje da se vidi da li oni imaju resurse da dovedu ovog igrača kojeg United očajnički želi zadržati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!