NaslovnicaVijestiMourinho napokon otkrio što želi za jednog od najboljih igrača Manchester Uniteda

Mourinho napokon otkrio što želi za jednog od najboljih igrača Manchester Uniteda

Manchester Unitedov menadžer Jose Mourinho je navodno rekao predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu koje igrače želi da budu uključeni u potencijalni transfer David de Gee.

Mourinho napokon otkrio

Očekuje se da će Real Madrid obnoviti svoj interes za David de Geu ovog ljeta, jer će konačno željeti da ga dovedu u svoje redove nakon dugoročnog interesa.

Jose Mourinho očajnički želi zadržati svog vratara, koji je jedan od najboljih u svijetu, ali nije sve do njega, jer De Gea navodno želi da se vrati u svoju domovinu jednog dana i klub možda bude nemoćan da ga zaustavi.

I čini se da se taj dan približava, ali Jose Mourinho ga ne planira pustiti tako jeftino.

[su_bonus]

Španjolska publikacija Diario Gol tvrdi da je Mourinho upozorio šefove Madrida na tri igrača za koje bi bio zainteresiran da budu u dogovoru za David De Geu.

Prioritet Mourinha bi bio branič Raphael Varane, ali Portugalac bi također razmotrio Isca i Marco Asensia.

Mourinho je dugogodišnji obožavatelj Varanea, koji je radio sa njim tijekom njegovih dana u Real Madridu.

Bivši menadžer Chelseaja je već pokazao da nije u potrazi za bilo kakvim drugim napadačem, pa bi dolazak bilo kojeg od tri spomenuta igrača pružio zdravu konkurenciju u njegovim redovima.

Izvješće sugerira da bi Varane mogao biti uključen u transfer na kraju sezone sa Perezom koji nije baš impresioniran njegovim nastupima.

Međutim, Zinedine Zidane ostaje veliki navijač Francuza i vidi ga kao integralnog igrača u njegovim planovima.

[su_bet365_app]

Mourinho vjeruje da može izvući ono najbolje iz njega na Old Traffordu, ali velika razlika je u vrijednosti između Varanea i De Gee, tako da bi to moglo potaknuti 55-godišnjaka da nastavi sa još većim imenima.

Isco i Asensio imaju neizvjesne budućnosti u glavnom gradu Španjolske nakon sezone u kojoj nisu baš dobijali neku veliku minutažu.

Oba igrača smatraju da već privlače veliki interes iz Premier lige, a Chelsea je već spreman da krene na talentiranog dvojca.

Chelsea također može tražiti da ovaj par bude uključen u pregovore koji bi se održali glede tranfsera Eden Hazarda u Real Madrid, ako sve bude išlo kako je planirano, no sačekat ćemo i vidjeti što će se dogoditi na kraju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!