NaslovnicaVijestiMourinho: Nevjerojatno da Zlatan do sada nije nikada osvojio Zlatnu loptu

Mourinho: Nevjerojatno da Zlatan do sada nije nikada osvojio Zlatnu loptu

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao da je nogometaš te ekipe Zlatan Ibrahimović i u 34. godini u vrhunskoj formi i da ne shvaća zbog čega švedski nogometaš do sada nije osvojio Zlatnu loptu.

Mourinho
Ibrahimović je ovog ljeta došao u Manchester United, pošto mu je istekao ugovor s PSG-om. On je do sada postigao tri gola za United, na debiju u prijateljskoj utakmici sa Galatasarayjem, u Community Shieldu protiv Leicestera i u prvom kolu Premiershipa protiv Bournemoutha.

Švedski nogometaš je tako postigao golove na svojim debijem u talijanskoj, španjolskoj, francuskoj i engleskoj ligi, kao i u svojoj prvoj utakmici u finalu Lige prvaka.

IBRA NAJBOLJI STRIJELAC PREMIERSHIPA?
“Zaboravite da ima 34 godine. To nije tijelo i mentalitet tridesetčetvorogodišnjaka. On je na vrhuncu”, naveo je Mourinho.

Mourinho je rekao da će Ibrahimović biti fenomenalan za United i Premier ligu u cjelini i da ne shvaća kako Šveđanin do sada nije uspio prekinuti dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija u izboru za Zlatnu loptu, koja se dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta.

“Zlatna lopta je bila tu, ali uvijek je išla u ruke dvojice momaka s boljim političkim okruženjem. Nevjerojatno je da ovaj čovjek (Ibrahimović) nikada nije osvojio Zlatnu loptu. Ali, u ovom trenutku u karijeri, Ibrahimović želi osvojiti Premier ligu, a ne Zlatnu loptu”, rekao je Mourinho za BBC.

Ibrahimović je ostavio veliki trag u francuskom nogometu i postao jedan od najboljih stranaca u povijesti francuske lige. On je najbolji strijelac u povijesti PSG-a sa 156 golova u 180 utakmica. Prošle sezone Ibrahimović je postigao 50 golova u svim natjecanjima, od kojih 38 u prvenstvu i pomogao je klubu da obrani “triplu krunu”.

Ibrahimović je poznat po neskromnim izjavama, a sa tom praksom nastavio je iu Engleskoj. Njegov utjecaj u Unitedu već se poredi sa utjecajem Erica Cantone. Cantona je bio poznat kao “kralj” Old Trafforda, a Ibrahimović je rekao da će biti “bog”. On se, za sada, još privikava na život u Engleskoj.

“Nije lako. Sve mi je novo, suigrači, klub, okolina, novi stadioni, ali polako se privikavam, igram svoju igru i pomažem ekipi da pobijedi. Želimo nastaviti pobjeđivati “, rekao je Ibrahimović.

Poznata svjetska kladionica, bet365 Zlatana Ibrahimovića vidi kao drugog konkurenta za najboljeg strijelca engleskog Premiershipa. Na švedskog nogometaša bet365 nudi koeficijent 8.00, dok na prvog konkurenta Sergija Aguera 4.00

Untitled

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!