NaslovnicaVijestiMourinho: Neymar je nemoguća misija

Mourinho: Neymar je nemoguća misija

Trener Manchester Uniteda, portugalski stručnjak Jose Mourinho izjavio je da je transfer brazilske zvijezde iz Barçe, Neymara na Old Trafford za 200 milijuna eura nemoguća misija, prije svega jer se Barcelona neće odreći sjajnog Brazilca.

nemoguća misija

Kako je pisao katalonski “Sport”, Mourinho je spreman drugu godinu zaredom obori svjetski rekord u visini transfera, poslije Paula Pogbe, kako bi doveo Neymara u United. Dovođenje Neymara u United portugalski stručnjak je uporedio sa razbijanjem sefa – nemoguća misija

“Uvijek sam se trudio da budem objektivan u pregovorima s drugim klubovima i pitati kojeg igrača mogu da mi daju. Transfer Neymara je apsurdan, klub kao Barcelona neće da ga pusti. On je najveći poslije Mesija u Barceloni, mlad je, i pokušat će ga zadrže što duže. To je kao da pokušavate razbijete sef – nemoguće.”, rekao je Mourinho za brazilski ESPN.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Neymar je prije nekoliko mjeseci produžio ugovor s Barcelonom do 2021. godine, uz klauzulu od baš 200 milijuna eura, koju Manchester želi aktivira i ponudi mu plaću od 25 milijuna godišnje.

Taj 25-godišnji brazilski napadač ove sezone nije toliko učinkovit kao prethodnih godina. Postigao je samo 14 golova u svim natjecanjima, što mu je najslabiji učinak od dolaska na “Nou Camp”, 2013. godine iz Santosa, ali ima odličan asistentski učinak i učestvuje u dosta pogodaka katalonskog kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!