NaslovnicaVijestiMourinho: Nije lako igrati protiv Leicestera, a pogotovo ih nije lako ovako...

Mourinho: Nije lako igrati protiv Leicestera, a pogotovo ih nije lako ovako pobijediti

Manchester United danas je u utakmici šestog kola engleskog Premiershipa savladao Leicester City sa 4-1, na Old Traffordu pred oko 75 tisuća gledatelja. Domaćini su već na kraju prvog poluvremena imali vodstvo od 4-0, ali je Gray u 59. minuti sjajnim pogotkom ublažio poraz svoga tima.

josemourinhomanchesterunitedvleicester8kcc1ru_xewl

“Bila je to naša jako dobra izvedba i jako dobar rezultat. Nije lako igrati protiv Leicestera, a sigurno nije lako ovako pobjediti sa stilom. Drugo poluvrijeme smo kontrolirali rezultat iako smo htjeli i malo više, ali Ranieri je dobro pročitao svoje opcije. Mogao je izgubiti s velikom razlikom, ili kontrolirati poraz. Mi smo imali intenzitet i kretnje. Lijepo je pobijediti prvake. Prošle sezone ih nismo mogli pobijediti, a ove sezone smo ih već dvaput svladali. Van Gaal i ja gledamo drugačije na nogomet pa se naravno stvari koje ja tražim razlikuju od onih koje je on tražio”, rekao je Jose Mourinho koji je izazvao male kontroverze kada je započeo susret s Rooneyem na klupi:

“Wayne Rooney je veliki igrač za mene, za United i za Englesku. On je moj čovjek i vjerujem mu u potpunosti. On je sretan i nema nikakvih problema. Moj kapetan je moj kapetan. Danas smo zbog profila njihovih obrambenih igrača odlučili da bi bilo bolje da igramo s dva brza igrača. Općenito je danas bilo važno imati brze igrače na terenu. Mijenjali smo neke stvari i dobro smo napravili. Da sam ostavio Rashforda na klupi, pitali bi me zašto. Isto i za Lingarda. Mogu izabrati samo 11 igrača sve dok mi netko ne kaže da su drugačija pravila. Danas smo usrećili naše navijače. Ne znam kada je United zadnji put na poluvremenu imao toliku razliku”, rekao je Mourinho.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!