NaslovnicaVijestiMourinho: On nije samo još jedan nogometaš, on je moj prijatelj!

Mourinho: On nije samo još jedan nogometaš, on je moj prijatelj!

Bivši trener Real Madrida Jose Mourinho pohvalio je svog bivšeg igrača Alvara Arbeloui, izjavivši da je on legenda kluba.

Još jedan nogometaš

Defanzivac je bio dio tima koji je osvojio La Ligu pod vodstvom Portugalca u njegovoj prvoj sezoni na klupi kluba, 2011/12. Arbeloa je karijeru počeo u Madridskoj akademiji, a debi za prvi tim je upisao 2004. godine. Zatim 2006. godine odlazi u Deportivo La Corunu, iz koje godinu dana kasnije prelazi u Liverpool.

Iz Liverpoola se konačno vratio u Real Madrid 2009. godine, a Mourinho nije zaboravio jednog od svojih standardnih prvotimaca u vrijeme dok je vodio kraljevski klub.

“On nije samo još jedan nogometaš, on je moj prijatelj. Kako se jedan nogometaš pretvori u prijatelja? Tako što bude primjer drugima u svojoj profesiji, zbog ljubavi prema klubu, zbog posvećenosti i predanosti grupi i ciljevima grupe, zbog časti i poštovanja prema onima sa kojima radi iz dana u dan”, rekao je portugalski stručnjak za madridsku Marcu.

“U povijesti tog kluba, postojali su i postojaće neki od najvećih svjetskih igrača. Arbeloa možda i neće imati to priznanje, ali on je sigurno jedan od onih koji je Real Madridu, navijačima, trenerima i suigračima dao sve što je imao, a i sve što nije.”

“Za Arbelou imam samo riječi moje zahvalnosti. U mojih 16 godina otkako sam trener, on je među najvažnijim igračima sa kojima sam ikad radio. Dobar igrač i izuzetan čovjek.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!