NaslovnicaVijestiMourinho: Nismo zaslužili poraz

Mourinho: Nismo zaslužili poraz

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho smatra da njegova ekipa nije zaslužila izgubiti od Bournemoutha.

Mourinho Nismo zaslužili

Chelsea je danas na svom stadionu dočekao 18-plasiranu momčad Premier lige, koja je na kraju odnijela puni plijen pogotkom desetak minuta pred kraj susreta.

“Nismo zaslužili poraz”, rekao je Portugalac, te nastavio:

“Naš protivnik je, u trenucima kada se isključivo branio, uspio postići pogodak, a prije toga sudija nije svirao čist penal u našu korist nakon igranja rukom kod rezultata 0-0. U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno agresivni, a u drugom smo bili dosta bolji posebno s desne strane, odakle je ubacivao Ivanović.”

“Oni su igrali na način koji neki zovu inteligentnim, a neki nefer. Čuvali su vrijeme, stalno zvali ljekare da intervenišu i osvježavali se kao da se radi o košarkaškim tajm autima.”

“Naravno da sam zabrinut. Nema šanse da ćemo se boriti za opstanak. To uopšte nije moguće’, rekao je Mourinho.

“Naš cilj je završiti u top 4. Prije ove utakmice to je bio realan cilj, ali sada moramo razmišljati i o top 6,” završio je Mourinho.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!