NaslovnicaVijestiMourinho nosio majicu sa Ranierijevim inicijalima

Mourinho nosio majicu sa Ranierijevim inicijalima

Trener nogometaša Manchester Uniteda Jose Mourinho podržao je danas otpuštenog Claudija Ranierija, tako što je na konferenciji za novinare nosio majicu s inicijalima bivšeg trenera Leicestera.

nosio majicu

Uprava Leicestera juče je otpustila Ranierija zbog loših rezultata, devet mjeseci pošto je sa ekipom neočekivano osvojio šampionsku titulu u Premier ligi.

Mourinho je optužio nogometaše Leicestera da su krivi za Ranijerijevo otpuštanje pošto su bili, kako je rekao, “opsjednuti sobom”.

Portugalac je danas održao konferenciju za medije povodom utakmice sa Southamptonom u finalu Liga kupa, a nosio je majicu s inicijalima Claudija Ranierija.

“(Majica) je hommage nekome tko zaslužuje da stadion Leicestera bude nazvan po njemu, Claudio Ranieri, on je otpušten. Leicester je pravio povijest dvije godine uzastopno, a prošle godine su napravili najdivniju stvar u povijesti Premier lige i nogometa”, rekao je Mourinho , prenio je Mirror.

Mourinho je i jučer poslije vijesti o otkazu podržao talijanskog trenera na društvenim mrežama.

“Šampion Engleske i najbolji trener godine u izboru Fife. Otpušten. To je novi nogomet, Claudio. Nastavi se smiješ, prijatelju. Nitko ne može izbrisati povijest koju si ispisao”, naveo je Mourinho.

Upitan da to danas prokomentira, Mourinho je rekao: “Na mom Instagramu je bio mali hommage, a ova majica je drugi. Mislim da mu više ne treba nijedan hommage, pošto nitko ne može izbrisati ono što je učinio”, rekao je Mourinho.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!